PRAVI RONALDO OTRKIO TAJNU FRIZURE SA SVETSKOG 2002. GODINE: Želeo sam da skrenem pažnju sa VELIKOG PROBLEMA!
Foto: AP

Napokon istina

PRAVI RONALDO OTRKIO TAJNU FRIZURE SA SVETSKOG 2002. GODINE: Želeo sam da skrenem pažnju sa VELIKOG PROBLEMA!

Pred polufinalni meč sa Turskom Ronaldo je obrijao glavu i ostavio malo kose iznad čela, pa je njegova urnebesna frizura postala glavna tema u čitavom svetu

Objavljeno:

Poznati brazilski fudbaler, Ronaldo Nazario de Lima, to jest, pravi Ronaldo tek sada je otkrio pravu pozadinu njegove čudne frizure na Svetskom prvenstvu 2002. godine u Južnoj Koreji i Japanu.

Podsetimo, pred polufinalni meč sa Turskom Ronaldo je obrijao glavu i ostavio malo kose iznad čela, pa je njegova urnebesna frizura postala glavna tema u čitavom svetu.

U intervjuu za "Sports Illustrated" Brazilac je otkrio da je svojim novim imidžom želeo da skrene pažnju medija sa daleko ozbiljnijih stvari, konkretno njegove povrede.

- Nisam želeo da to bude glavna tema na konferenciji za medije, pa sam odlučio da promenim frizuru i tako skrenem pažnju novinara. Nisam želeo da se priča o povredi. Pitao sam saigrače kako im se čini frizura i svi su mi rekli da je užasna i da se ošišam do kraja. Ipak, uspelo je, pričalo se samo o njoj - kaže Ronaldo i dodaje u šali:

- Žao mi je. Izvinjavam se svim majkama čiji su se sinovi zbog mene tako ošišali.

Ronaldo je te godine odveo Brazil do krova sveta. Osvojili su Mundijal, a sjajni golgeter bio je najbolji strelac turnira sa osam postignutih golova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.