ČETVRTA ZVEZDINA ZVEZDA O SVOM NASLEDNIKU: Legedna Marakane otkrila kakav to iks faktor ima Piksi!
Foto: Stefan Kojić

lepe reči

ČETVRTA ZVEZDINA ZVEZDA O SVOM NASLEDNIKU: Legedna Marakane otkrila kakav to iks faktor ima Piksi!

Bio bih neskroman da kažem da nam se ne vraća, ali ne treba ih hvaliti previše

Objavljeno:

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon u jutarnjem programu RTS-a govorio je o igrama reprezentacije Srbije i novom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

On je istakao da Srbija može da utaba dobar put ka velikim uspesima.

- Bio bih neskroman da kažem da nam se ne vraća, ali ne treba ih hvaliti previše. Svaka utakmica je interesantna, prva utakmica 3:2, pa onda 2:2. Sada sledi nezgodan protivnik. Gledao sam uživo tu davnašnju utakmicu s Azerbejdžanom i za mene je danas najteža utakmica. Nije veliko ime, a mora se pobediti- počeo je Pižon.

Vladimir Petrović Pižon
foto: Dragan Kadić

Četvrta Zvezdina zvezda je analizirala taktiku svog naslednika.

- Uvek je za drugo poluvreme ostavljao ono pravo, da nadokandi ono što je izgubljeno u prvom. Nije imao ni vremena sve igrače da upozna i ove utakmice će mu doći dobro što će moći da sagleda sve igrače. Mislim da sada nije bio siguran u sve igrače, nije imao ni prijateljsku utakmicu neku, da proba igrače. Ovo nije bilo u dobrom trenutku, da za ovako važne utakmice mora odmah da nađe najbolji tim.

Pižon je Piksija čak stigao da uporedi i sa Žozeom Murinjom.

- Velika je uloga. Gledao sam Murinja, za kojeg mislim da nije veliki trener na terenu koliki je orator, ali on je i time napravio velike rezultate. Piksi je bio veliki igrač i on ima tu sposobnost dobrog mentorstva i ja verujem da on može da napravi odlične rezultate.

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.