SAD OSTAO BEZ POBEDE, A PROŠLI PUT ZAMALO BEZ DRAGOCENIH STVARI! Ronaldu, Beograd nije u dobrom sećanju
Foto: EPA/Andrej Cukić

neko je mogao da se obogati

SAD OSTAO BEZ POBEDE, A PROŠLI PUT ZAMALO BEZ DRAGOCENIH STVARI! Ronaldu, Beograd nije u dobrom sećanju

Čak je oformljena i komisija koja je otvarala sef, jer u slučajima kada VIP gost izgubi ili zaboravi stvari

Objavljeno: 00:15h

Portugalski superstar Kristijano Ronaldo na utakmici protiv Srbije nije pružio partiju kakvu se od njega očekivalo, ali je na kraju mogoa da donese pobedu svom timu, međutim u tome ga je sprečio Stefan Mitrović izbacivpi loptu sa gool linije u poslednjim trenucima meča.

Ronaldo je potom smatrajući da je lopta celim obimom prešla gol liniju i počeo da prigovara linijkom sudiji, zbog čega je bio kažnjen žutim kartonom, da bi zbog toga u znak protesta napustio teren dok je utakmica još trajala. U upravo što je napavio takav potez sledi mu kazna UEFE, a treba napomenuti da je i bacio kapitensku traku.

Izgleda da Kristijanu nikako ne prija Beograd jer je sad bez pobede otišao, a prošli put je slavio protiv Srbije, ali zamalo ostao bez novca i skupocenih satova.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Andrej Cukić

Kako prenosi Telegraf Ronaldo je prošli put kada je igrao sa Srbijom (2019), tada je utakmica završena rezultatom 4:2 za Portugalce, u hotelu zaboravio nekoliko skupocenih satova i 10 000 evra.

Da mu nema para i satova se setio kad je stigao na aerodrom, i potom se cela Portugalska delegacija morala vraćati u hotel po ove dragocenosti.

Čak je oformljena i komisija koja je otvarala sef, jer u slučajima kada VIP gost izgubi ili zaboravi stvari, postoji poseban protokol da se sef otvara pred nekoliko svedoka u svrhu najviše bezbednosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.