MAMIĆ IZ BEKSTVA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA REGION: Ovo su karte za Dubai koje sam kupio sudiji i njegovoj ljubavnici!
Foto: Profimedia

ponudio ih kao dokaz

MAMIĆ IZ BEKSTVA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA REGION: Ovo su karte za Dubai koje sam kupio sudiji i njegovoj ljubavnici!

Bivši prvi čovek Dinama nastavlja da iznosi dokaze o sudiji koji ga je prvostepeno osudio u Osijeku

Objavljeno: 11:41h

Nakon što mu je Vrhovni sud Hrvatske potvrdio prvostepenu presudu i zatvorsku kaznu učinio pravosnažnom, begunac od hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić ne prestaje da šokira čitav region objavama o korumpiranosti sudija koje su mu sudile.

Nekadašnji alfa i omega Dinama iz Zagreba se nalazi trenutno u Međugorju u BiH, gde je prebegao još nakon prvostepene presude suda u Osijeku koji ga je osudio na šest i po godina zatvora zbog toga što je oštetio Dinamo i državu Hrvatsku ostvarivši korist od 52 miliona i 37 hiljada kuna.

Zdravko Mamić, Zoran Mamić
foto: EPA/Stringer

Mamić sada ponovo pokreće aferu oko sudije Zvonka Vekića iz 2018. godine za koga tvrdi da ga je zajedno sa "prijateljicom" Natašom i njenom ćerkom Enom vodio u šoping u Dubai i tamo mu kupio cipele marke "Luj Viton".

Pre nekoliko dana je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju tih cipela, a sada je objavio i avionske karte koje je kupio sudiji Županijskog suda u Osijeku i njegovoj ljubavnici za doček 2018. godine u Dubaiju.

Prije tri dana pozvao sam korumpiranog suca Louisa Vuittona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta sebe,...

Posted by Zdravko Mamić on Уторак, 23. март 2021.

- Pre tri dana pozvao sam korumpiranog sudiju Luja Vitona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta za sebe, svoju ljubavnicu i njenu kćer za put u Dubai. Vreme je isteklo. S obzirom na to da me niko ne može kupiti, niti me naterati da držim predmete na dnu fioke, ekskluzivno objavljujem mejlove kojima sam preko agencije rezervisao, platio i dostavio karte za Dubai za njega, ljubavnicu i njenu kćer, kao i potvrde o letu sa svim podacima - piše Mamić.

- Gospoda su naravno u Dubai letela poslovnom klasom, a ceh je bio preko 23.000 kuna samo za let. Nadam se da će sada supruzi gospodina Vekića biti jasnija ona laž koju joj je muž prodao kada joj je rekao da ga neće biti za Novu godinu jer ide na kongres ljubitelja reketa. Ovim putem apelujem na preostale sudije - predsednika Fruteka, sudiju Kvesića, sudiju Bobana da što prie podnesu ostavke na svoja mesta jer ih čeka sudbina Krušlina i Vekića. Što duže budete čekali bit će vam gore. Vaše vreme je završilo, vreme reforme pravosuđa i naplate vaših grehova je stiglo - piše Mamić.

Zvonko Vrban, predsednik Županijskog suda u Osijeku, rekao je da je predložio pokretanje mera protiv sudija Zvonka Vekića i Darka Krušlina koji su se družili sa Zdravkom Mamićem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.