MAMIĆ POMERA GRANICE: Pokazao Luj Viton cipele koje je kupio sudiji! Vodio sam ga s njegovom prijateljicom u Dubai!
Foto: Beta

nastavlja da pravi haos

MAMIĆ POMERA GRANICE: Pokazao Luj Viton cipele koje je kupio sudiji! Vodio sam ga s njegovom prijateljicom u Dubai!

Zdravko Mamić je nastavio da šokira javnost posle potvrde prvostepene presude

Objavljeno: 13:54h

Bivši čelni čovek Dinama iz Zagreba, Zdravko Mamić osuđen je na 6 i po godina zatvora, dok je njegov brat osuđen na 4,5.

Mamić je poznat po svojim ispadima, a korak dalje je otišao kada je objavio fotografiju cipela koje je poklonio jednom od sudija.

Bivši predsednik Dinama, duže vreme se nalazio u Bosni i Hercegovini gde se krio od hrvatskog pravosuđa, sazvao je konferenciju za novinare u Mostaru gde je optužio sudije za korupciju, a istakao je da ima dokaze koje je već poslao Tužilaštvu UBPOK-u kada im je lično donosio novac.

Zdravko Mamić, Zoran Mamić
foto: EPA/Stringer

Zdravko Mamić je sada na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju cipela brenda Luj Viton koje je kupio u Dubaiju sudiji osiječkog suda Zvonku Vekiću.

- Sudije koje spominjem teško žive, osim što neki mesečno štede celu platu i pozajmice za auto od 180.000 kuna vraćaju brzo i u celosti, reket i plata im nisu dovoljni za kupovinu cipela. Zbog toga sam u šopingu u Dubaiju, u koji sam vodio Vekića, njegovu prijateljicu Natašu i njenu kćer Enu, sudiji kupio upravo ove Luj Viton cipele koje se nalaze na fotografiji, zanima me nosi li ih ili su spremljene na sigurno? Šta vi mislite? - napisao je Mamić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.