OTMIČARI POKUŠALI DA OTMU CELU FUDBALSKU REPREZENTACIJU: Na motorima i naoružani do zuba banditi opkolili autobus!
Foto: Printscreen/Twitter/@Nicocantor1

Horor scene

OTMIČARI POKUŠALI DA OTMU CELU FUDBALSKU REPREZENTACIJU: Na motorima i naoružani do zuba banditi opkolili autobus!

A krenuli su da igraju meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 09:20h

Haos se dogodio u malenoj ostrvskoj državi Haiti, gde haraju kriminalne bande, a ovog puta su im na meti bili reprezentativci Belizea.

Fudbaleri ove srednjoameričke zemlje su preživeli pravi horor kada je njihov autobus zaustavila i opkolila banda naoružana do zuba na motorima.

Razbojnici su pokušali da ih otmu na putu od aerodroma do hotela. Oni su zaustavili autobus i tražili od vozača da se okrene i krene tamo gde su oni naredili, ali na sreću fudbalera iza njih je vrlo brzo stigla policija koja ih je pratila.

- Zgroženi smo onim što nam se desilo po dolasku na Hait,i te smo u kontaktu s FIFA i CONCACAF-om kako bismo pružili našim igračima maksimalnu sigurnost tokom boravka ovde. Iako su vidno potreseni onim što se dogodilo, svi igrači su dobro i pokazali su veliku hrabrost - stoji u saopštenju reprezentacije Belizea.

Reprezentacija Belizea je došla na Haiti kako bi igrala meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine.

Inače, Haiti je poznat ka ostrvo na kome vladaju brojne bande, kao što već rekosmo, i kojima je jedna od glavnih "delatnosti" upravo otimanje stranaca i potom traženje otkupa, pa tako na mesečnom nivou bude oteto čak 15.000 ljudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.