DAĆEMO SVE OD SEBE DA ODEMO U KATAR! Kaže Dušan Tadić pred početak kvalifikacija
Foto: Starsport©

grupa je teška

DAĆEMO SVE OD SEBE DA ODEMO U KATAR! Kaže Dušan Tadić pred početak kvalifikacija

Bio nam je san da se plasiramo na Svetsko prvenstvo

Objavljeno:

Fudbaler holandskog Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić u intervjuu za sajt FIFE, govorio je o prestojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Vezista srpske reprezentacijie se prvo prisetio kako je sve izgledalo pre skoro tri godine kada je Srbija učesvovala na Mundijalu u Rusiji.

- Bio nam je san da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Bili smo presrećni što smo uspeli u tome, jer je to bilo veliko dostignuće za Srbiju, nešto što je država čekala osam godina. Bili smo pomalo razočarani što nismo prošli u sledeću rundu. Znali smo da smo u jakoj grupi, ali mislim da smo mogli i bolje.

Dušan Tadić
foto: Starsport©

Potom je rekao šta za njega znači učestvovati na Svetskom prvenstvu.

- To mi je san iz detinjstva, kao i većini igrača. Kad sam kao dete gledao mečeve. zamišljao sam i ja da jednog dana igram. Zinedin Zidan je moj heroj, voleo sam da ga gledam. Ronaldo je bio fenomenalan igrač, uticao je na mene, kao i Ronaldinjo. Njih trojicu najviše volim.

Na kraju je prokomentarisao grupu u kojoj se Srbija nalazi.

- Tesna je grupa, samo jedan tim ide dalje. Portugal je sjajna ekipa, najteži protivnik. Nedavno smo igrali protiv Irske i znamo da su solidan tim. Luksemburg i Azerbejdžan imaju takođe određeni kvalitet. Moraćemo da damo sve od sebe, da budemo u najboljem izdanju kako bismo postigli cilj - zaključio je Dušan Tadić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.