BIVŠI REPREZENTATIVAC URNISAO MILIVOJEVIĆA I MATIĆA: Uvređene dive, ne igrate za Kokezu, nego za Srbiju!
Foto: Starsport©

besan je na dvojac iz Premijer lige

BIVŠI REPREZENTATIVAC URNISAO MILIVOJEVIĆA I MATIĆA: Uvređene dive, ne igrate za Kokezu, nego za Srbiju!

Bogdanović je poručio dvojici igrača da kad dobiješ poziv u nacionalni tim tvoja obaveza je da se odazoveš i ne pitaš se pod kojim uslovima ćeš da igraš

Objavljeno: 11:54h

Rade Bogdanović, bivši reprezentativac Jugoslavije, poznat je kao čovek bez dlake na jeziku, pa je tako i sada prokomentarisao odluke Nemanje Matića i Luke Milivojevića da okončaju reprezentativnu karijeru.

Njih dvojica su nezadovoljni zbog rada u FSS i ponašanja čelnih ljudi, a Milivojević i nepozivanjem u nacionalni tim od strane novog selektora Dragana Stojkovića, rešili da se više ne odazivaju pozivu u selekciju Srbije.

Gostujući na "Nova.rs" bivši igrač Atletiko Madrida i Verdera je žustro opleo po njima dvojici i rekao da očigledno njih dvojica ne shvataju kolika je čast igrati za svoju zemlju.

Rade Bogdanović
foto: Printscreen/Twitter/@prvorodjeni

- Kakav bezobrazluk Luke Milivojevića, dečko… Njemu niko nije objasnio da ne igraš ti za Kokezu, prijatelju ti nosiš dres Srbije. Što ti igraš za reprezentaciju? Njemu je ponos i najveća čast da igra za Srbiju, ali po njegovim pravilima. Budi iskren do kraja, nemoj da imaš ručnu. Hoćeš, pa nećeš, uvređene i sujetne dive i on i Matić - poručio je Bogdanović.

Bogdanović ističe da igrači ne bi smeli da imaju tu vrstu autonomije odlučivanja.

- Dečko, pozvan si da igraš, ko će da te vodi i pod kojim uslovima, ne bi baš trebalo ti o tome da razmišljaš. Bez obzira na statove samog vrha FSS - kaže bivši igrač Atletiko Madrida.

Rade Bogdanović
foto: Printscreen/Mondo

Bivši fudbaler je poručio Orlovima da se malo ugladaju na novog selektora.

- Kad je Piksi igrao u Japanu, nije propustio nijednu utakmicu reprezentacije, a treba putovati odande i vratiti se, plus vremenska razlika. E, momci, samo nek vam kaže koliku je avionsku kilometražu imao igrajući za reprezentaciju. Oni – privatni avioni, neće ni da spavaju u hotelu posle, odmah se vraćaju u klub, a pritom nula od igre i doprinosa po čemu ih pamtimo u dresu Srbije - u svom stilu je zaključio Bogdanović.

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.