LUKA MILIVOJEVIĆ NEĆE VIŠE DA IGRA ZA SRBIJU: Bez dlake na jeziku je opleo po FSS, Kokezi i svima ostalima!
Foto: EPA/Fredrik Varfjell

kraj karijere u reprezentaciji

LUKA MILIVOJEVIĆ NEĆE VIŠE DA IGRA ZA SRBIJU: Bez dlake na jeziku je opleo po FSS, Kokezi i svima ostalima!

Ovu odluku je doneo nakon što se nije našao na spisku igrača novog selektora

Objavljeno: 09:11h

Luka Milivojević je zvanično završio reprezentativnu karijeru. Sam kapiten Kristal Palasa je jasno i glasno poručio da više neće igrati za nacionalni tim Srbije.

Ovu odluku je saopštio javnosti nakon što se nije našao na spisku reprezentativaca novog selektora Dragana Stojkovića Piksija na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

- Želim ovom prilikom javno da se ѕahvalim novoiѕabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina – istakao je Milivojević za "Novosti".

Luka Milivojević
foto: Starsport©

Naš as je naveo i razloge za ovu odluku.

- Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iѕ reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima).

- Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti, i njima i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije puno sreće i uspeha u budućnosti – završio je Milivojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.