ZVEZDINA SERIJA POBEDA SE NASTAVLJA: Treći uzastopni poker crveno-belih!
Foto: Starsport©

superliga srbije

ZVEZDINA SERIJA POBEDA SE NASTAVLJA: Treći uzastopni poker crveno-belih!

Utakmicu između Crvene zvezde i Mladosti pratili ste na našem portalu

Objavljeno: 20:57h

Crvena zvezda je nastavila pobedonosni niz. Ovoga puta momci Dejana Stankovića su bili bolji od Mladosti sa 4:1.

Zaslužena pobeda crveno-belih koji su u trećoj uzastopnoj utakmici postigli četiri gola. Povela je Mladost, ali od tog momenta na terenu je postojao samo jedan tim. Ovom pobedom, Zvezda je ponovo na plus devet u odnosu na Partizan i korak je bliža tituli.

Od samog početka Crvena zvezda je preuzela inicijativu. Međutim, iako su konstantno napadali nisu uspeli da ugroze gol gostiju.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Nakon jednog propalog napada, Mladost je krenula u kontru, a sam ispred Borjana je izašao Saša Jovanović koji je lobovao Zvezdinog golmana i u 33. minutu doneo vođstvo svojoj ekipi.

To kao da je razljutilo fudbalere Zvezde koji su krenuli agresivno i samo šest minuta kasnije preko Milunovića došli do izjednačenja.

Nepun minut kasnije u strelce se upisao i Kanga, a već u 45. Pavkov je odličnim skokom postigao treći pogodak za svoju ekipu.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Čim je počelo drugo poluvreme, viđena je ista slika kao na kraju prvog dela.

Zvezda je krenula odmah ofanzivno i u 52. minutu Katai je prošao po levoj strani, promešao odbranu Maldosti i uposlio Nikolića kome je preostalo samo da ubaci loptu u mrežu.

Tada su gosti krenuli ofanzivnije, svesni da nemaju šta da izgube. Sa druge strane crveno-beli su i dalje bili konkretni, ali do kraja meča pored polušansi nije bilo više promene rezultata.

Ovom pobedom Zvezda se ponovo vratila na plus devet i tako je napravila korak bliže ka tituli.

1 / 10 Foto: Starsport©

Kraj utakmice

90. minut - Zaslužena pobeda crveno belih koji su u trećoj uzastopnoj utakmici postigli četiri gola. Povela je Mladost, ali od tog momenta na terenu je postojao samo jedan tim. Ovom pobedom, Zvezda je ponovo na plus devet u odnosu na Partizan i korak je bliža tituli.

87. minut - Drže domaći loptu u svojim nogama, kao da obe ekipe čekaju da sudija svira kraj.

80. minut - Uglavnom sporadični napadi sa obe strane i igra se odvija na sredini terena.

66. minut - Mladost je krenula na sve ili ništa, pokušavaju da stvore priliku za drugi pogodak, dok crveno-beli nastavljaju u istom ritmu, stvarajući šanse, tako da se borba rasplamsala.

52. minut - GOL! Katai je sa levog boka prošao , oslobodio se dvojice defanzivaca i uposlio Nikolića koji je tek ušao u igru, a njemu je samo preostalo da postigne pogodak.

47. minut - Zvezda nastavlja gde je stala, odmah je krenuo pritisak domaćih, a pre početka drugog dela Dejan Stanković napravio je dvostruku izmenu. Umesto Kange ušao je napadač Aleksa Vukanović, a umesto Gavrića na terenu je sada Veljko Nikolić.

Kraj poluvremena

45. minut - GOL! Igrači Zvezde kao da su se naljutili. Katai je izvanredno izveo korner, a Pavkov je bio najbolji u skoku i ramenom povećao prednost.

40. minut - GOL! Samo minut je trebalo crveno-belima da stignu do preokreta. Ovoga puta strelac je Kanga koji se najbolje snašao u šesnaestercu gostiju i kogodio mrežu.

39. minut - GOL! Kanga je dobro izveo korner, a Nemanja Milunović je dobro skočio i matirao golmana Milovića! Zvezda je brzo stigla do izjednačenja.

37. minut - Pokušala je Zvezda brzo da izjednači, ali lucidan potez Kataija Ivanić nije iskoristio, pa je loptu poslao preko gola.

33. minut - GOL! Mladost šokirala crveno-bele! Brza kontra gostiju koju je poveo i završio Saša Jovanović. Sam je izašao ispred Borjana koga je lagano lobovao i doneo vođstvo svojoj ekipi.

25. minut - Napad preko Ivanića, koji je dobro probio po levoj strani i uposlio Pavkova, koji je ponovo za malo bio neprezizan.

FK Crvena Zvezda
foto: Starsport©

17. minut - Najizglednija šansa za Mladost, Jovanović je pokušao da lobuje Borjana, koji je poslednjim naporima uspeo da interveniše.

13. minut - Otvorila se na momenat Mladost, malo zapretila, a onda je krenula kontra Zvezde, Katai je ušao u šesnaesterac i dobro šutirao, ali je golman Milović poslao loptu u korner.

8. minut - Prvi ozbiljniji napad Zvezde, Pavkov je pokušao glavom, ali je lopta prošla pored stative.

7. minut - Prete crveno-beli, ali bez izgledene šanse, gosti se brane i čekaju kontranapade.

3. minut - Zvezda je krenula od starta da vrši pritisak.

Utakmica je počela.

Sastavi:

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan – Gajić, Milunović, Degenek, Gobeljić – Petrović – Gavrić, Kanga, Ivanić, Katai – Pavkov. Trener: Dejan Stanković.

MLADOST (4-2-3-1): Milović – P. Jovanović,Marković, S. Jovanović, Mićević, Baha, Ožegović, Cvetković, Leković, Ješić, P.Jovanović, Odita. Trener: Darko Rakočević.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.