RADONJIĆ PRED BUDUĆNOST: Imaju zalog iz Beograda, još ne znam u kom ćemo sastavu igrati!
Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

aba liga

RADONJIĆ PRED BUDUĆNOST: Imaju zalog iz Beograda, još ne znam u kom ćemo sastavu igrati!

Zvezda će biti jača za Branka Lazića, kome je istekla suspenzija

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da su njegovi košakaši svesni da ih protiv Budućnosti čeka teška utakmica.

- Svesni smo da nas očekuje težak meč, ali prvo vodeći računa o tome da se odmorimo koliko je to moguće od utakmice u Atini, vidimo u kom sastavu ćemo nastupiti i konačno pripremimo meč u Morači - rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će sutra gostovati ekipi Budućnosti u 22. kolu ABA lige.

- Ekipa Budućnosti ima pobedu u Beogradu kao veliki zalog, igraju vrlo konstantno u ABA ligi, a sigurno da im je jako značajno i učešće u Evrokupu gde imaju izuzetnu priliku da se domognu i same završnice tog takmičenja. Dobro balansirana ekipa sa velikim iskustvom domaćih igrača i dodatno ojačana kvalitetnim strancima - kazao je Radonjić.

Zvezda će biti jača za Branka Lazića, kome je istekla suspenzija.

KK Crvena zvezda, KK Alba, Branko Lazić
foto: Emilija Jovanović

Lazić je naveo da njegova ekipa dobro poznaje budućnost i da zna da je čeka teška i zahtevna utakmica.

- Nećemo imati baš previše vremena da odmorimo, ali ćemo dati sve da se pripremimo najbolje što možemo. Očekuje nas dobra, uigrana i iskusna ekipa, koja igra odlično ove sezone, uostalom to pokazuju i rezultati u oba takmičenja. Imaju dugačku klupu, imaju dobar balans spoljnih igrača i igrača koji igraju u reketu, domaći igrači su jako dugo zajedno i sve to je dobro uklopljeno sa novopridošlim igračima Edžimom, Ridom, Apićem, Mitrovićem, Dela Valeom... Na nama je da odigramo najbolje što možemo počev od naše odbrane - rekao je Lazić.

Utakmica će se igrati sutra od 20.00 u Podgorici.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.