KAKO JE I NAJAVLJENO: Ostojić ostaje veran crno-belima - U mom slučaju zaista važi „strpljen-spašen!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Stavljen paraf

KAKO JE I NAJAVLJENO: Ostojić ostaje veran crno-belima - U mom slučaju zaista važi „strpljen-spašen!

Tridesetsedmogodišnji štoper je potpisao ugovor na još godinu dana

Objavljeno:

Najavio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura juče da nas čekaju novi potpisi u narednim danima, to je odmah krenulo da se ostvaruje.

Novi ugovor sa Partizanom potpisao je iskusni štoper i jedan od miljenika navijača Bojan Ostojić.

Tridesetsedmogodišnji štoper je potpisao ugovor na još godinu dana.

Karijeru je počeo u Sevojnu, potom je nastupao za Slobodu iz Užica, BASK, Novi Pazar, Voždovac i Čukarički. Prethodne četiri godine nastupa za Partizan.

- Biti lojalan klubu i spreman da u svakom trenutku odgovoriš zahtevima trenera i institucije kakav je FK Partizan je ono što se uvek i svuda najviše vrednuje. Stoga mi je posebno drago što smo danas produžili ugovor sa Bojanom Ostojićem, koji je u klubu već pet godina i koji zna kako se nosi i koliko je težak dres Partizana. Zato mu još jednom iskreno čestitam i želim puno uspeha u godini koja je pred njim - rekao je generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura.

FK Partizan, Bojan Ostojić
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Moram priznati da je i za mene bilo veliko iznenađenje. Ne mogu da kažem da se nisam negde potajno nadao, ali bio sam svestan da sam već dosta dugo u Partizanu, da dolaze i drugi igrači i da je to u fudbalu neki normalan proces. Stoga mi je ovaj ugovor još draži, jer je došao na inicijativu šefa Stanojevića koji važi za surovog profesionalca, koji iz svakog igrača izvlači maksimum i za koga je jedina mera isključivo rad, odnos na terenu i profesionalni odnos prema ekipi. Zahvalan sam njemu i ljudima iz kluba na poverenju koje mi je ukazano. Ono što sigurno mogu da obećam je da ću, kad god to bude odlučio, biti tu za njega, za tim i teren, baš kao i do sada - istakao je Ostojić.

FK Partizan, Bojan Ostojić
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ostojić se na kraju osvrnuo na svoj početak u Humskoj.

- Napraviću digresiju, po dolasku Marka Nikolića nisam igrao u početku, pa smo kasnije osvojili duplu krunu, a i šef Milošević me je rehabilitovao, pa smo doneli trofej Kupa! Neka bude po dobrom i po Božijem zakonu i ja sam presrećan. A što se tiče utakmica koje pamtim, upravo taj Kup i utakmica u Novom Sadu kada sam dao gol Vojvodini i kada mi se, upravo tada, rodila ćerka Viktorija! U mom slučaju zaista važi „strpljen-spašen - kaže Ostojić.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.