VAZURA PREZADOVOLJAN POBEDNIČKIM NIZOM: Igramo čvrst fudbal, naša omladinska škola je jedna od najboljih u Evropi!
Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

prave okosnicu tima

VAZURA PREZADOVOLJAN POBEDNIČKIM NIZOM: Igramo čvrst fudbal, naša omladinska škola je jedna od najboljih u Evropi!

Saša nije ni u jednom trenutku želeo da ode kao slobodan igrač, već će, kada dođe trenutak, i klub i on zaraditi. U poslednje vreme pruža takve igre da je on okosnica i lider našeg tima - naveo je Vazura o Zdjelaru

Objavljeno:

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je danas da je zadovoljan i da se vide rezultati rada novog trenera posle niza od 17 pobeda u prvenstvu i Kupu i najavio da će sa nekolicinom igrača uskoro biti potpisani novi ugovori kako bi se sačuvala ekipa i plasirala u evropsko takmičenje sledeće sezone.

- Naravno da smo zadovoljni. Vide se rezultati rada od dolaska novog trenera. Ekipa deluje dosta ozbiljno, igramo jedan čvrst, dobar fudbal, a u poslednje vreme dajemo i mnogo golova. Žao mi je što nema publike na stadionima da mogu da uživaju u ovom fudbalu, ali nadamo se da će ova situacija proći uskoro i da će se navijači vratiti na stadion. Nadamo se, naravno da će taj niz da se nastavi i dalje - rekao je Vazura za klupski sajt.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Fudbaleri Partizana napravili su niz od 17 pobeda u Superligi i Kupu Srbije otkako je ekipu preuzeo novi trener Aleksandar Stanojević.

Partizan je danas produžio ugovor sa Sašom Zdjelarom na dve godine, a Vazura je rekao da je fudbaler opravdao očekivanja i nazvao ga liderom ekipe.

- Zadovoljstvo je meni i upravi, a nadam se i Saši, kome je ugovor isticao u junu, što smo potpisali novi ugovor. Saša nastavlja sa profesionalnim obavezama u klubu, od skoro je i kapiten i mogu reći da je opravdao sve što smo i mi i navijači očekivali od njega. Saša nije ni u jednom trenutku želeo da ode kao slobodan igrač, već će, kada dođe trenutak, i klub i on zaraditi. U poslednje vreme pruža takve igre da je on okosnica i lider našeg tima - naveo je Vazura.

Saša Zdjelar
foto: Starsport©

Generalni direktor crno-belih najavio je i nove ugovore za nekolicinu igrača.

- U sledećih nekoliko dana će biti novih potpisa sa igračima koji su tu, kojima ističe ugovor i koji će produžiti ugovor u dogovoru sa trenerom i sportskim sektorom. Saša je prvi kao jedan od trenutno najbitnijih igrača jer spremamo ekipu za sledeću sezonu i moramo da učvrstimo sve ugovore sa igračima koje već imamo u ekipi - rekao je on.

Partizan je nedavno utakmicu protiv Rada završio sa osmoricom igrača iz omladinske škole, a Vazura je rekao da se nada da će se tako nastaviti.

- Predstoji nam težak prelazni rok, ovo sada je priprema za njega. Videćemo ko od igrača ostaje, ali pokušavamo da što više igrača sačuvamo i da se kvalifikujemo za evropsko takmičenje koje nam sledi i naravno, da dovedemo ovu sezonu do kraja što je bolje moguće - rekao je generalni direktor Partizana.

Ivica Kralj
foto: Printscreen/Tik Tok/fkpartizanbelgrade

Koordinator Partizana za sportska pitanja Ivica Kralj danas je obavio sastanak sa skauting službom kluba, čiji je rukovodilac. Vazura je rekao da se nada da Kralj neće biti jedina klupska legenda koja se vratila u Humsku.

- Naša omladinska škola je jedna od najboljih u Evropi i moramo konstantno da obnavljamo kadar kako bismo imali rezultate. Ti rezultati se vide i u prvom timu gde Jović već postaje standardni igrač, a Popović je na golu. Svake sezone promovišemo nekog mladog igrača u prvi tim i nadam se da ćemo nastaviti tako i još bolje sa Ivicom Kraljem - dodao je.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.