STANOJEVIĆ POBESNEO NA IGRAČE: Odmah je četvoricu žestoko kaznio!
Foto: Starsport©

baš su ga iznervirali

STANOJEVIĆ POBESNEO NA IGRAČE: Odmah je četvoricu žestoko kaznio!

Tako će navedeni kvartet sutra odraditi trening mimo najjače selekcije, od 09.00 časova izjutra

Objavljeno: 16:33h

Fudbaleri Partizana sa manjom minutažom, ali i oni koji u proteklom periodu nisu imali takmičarske mečeve u nogama, odigrali su danas, kao i svake sedmice, kontrolni duel sa Prvom iskrom iz Bariča, u kome su poraženi minimalcem 1:0. Posle takvog epiloga sa članom Beogradske zone, trener crno-belih Aleksandar Stanojević je suspendovao četvoricu mladih fudbalera.

Sankcionisani su Nikola Čolić, Denis Stojković, Nikola Terzić i Nikola Štulić, kojima je trenutno onemogućeno treniranje sa prvotimcima zbog nezalaganja na terenu i nepoštovanja profesionalnih obaveza na pomenutom meču sa Prvom iskrom.

Tako će navedeni kvartet sutra odraditi trening mimo najjače selekcije, od 09.00 časova izjutra, dok će ostatak tima na teren nešto kasnije, po redovnom planu i programu. Još nije poznato koliko će sankcija trajati.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Stanojević je inače nekoliko puta javno napominjao da su mu svaki trening, svaki meč, bio kontrolni ili takmičarski jednako važani, kao i sam odnos igrača prema radu i obavezama. Očito da pomenuti mladi fudbaleri nisu bili na visini zahteva na utakmici sa Baričancima, te su do daljnjeg udaljeni iz prvog tima.

Inače, Partizan je pomenutu utakmicu igrao iu sastavu: Popović, Lutovac, Banjak (od 46. Purić), Ostojić, Brežančić, Smiljanić, Zdjelar (od 46. Ilić), L. Pavlović, Terzić, Čolić (od 46. Stojković), Štulić.

Prva iskra je inače trenutno lider beogradske zonske lige i na dobrom je putu da se plasira u treći rang srpskog fudbala naredne sezone.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.