MIJATOVIĆ O PROBIJANJU BARIJERE OSMINE FINALA: E sad su u vodama u kojima savršeno plivaju!
Foto: Profimedia

igrači su motivisani

MIJATOVIĆ O PROBIJANJU BARIJERE OSMINE FINALA: E sad su u vodama u kojima savršeno plivaju!

Real je sada u vodama u kojima zna da pliva savršeno dobro

Objavljeno: 12:56h

U utorak uveče su fudbaleri Real Madrida ponovo savladali Atalantu u okviru revanš meča osmine finala Lige šampiona i tako posle dve sezone uspeli da se plasiraju u četvrtfinale najelitnijeg klupskog takmičenja u fudbalu.

O pobedi "kraljevskog kluba" govorio je njihov bivši igrač Predrag Mijatović, koji je u razgovoru za jednu špansku radio stanicu rekao da je Real napokon prošao u osam najboljih klubova Evrope, što im mnogo znači na psihološkom aspektu.

- Posle dve godine u kojima nisu uspeli da se domognu četvrtfinala, pojavio se psihološki problem. Real je sada u vodama u kojima zna da pliva savršeno dobro.

Predrag Mijatović
foto: Saša Pavlić Koky

Mijatović smatra da će na žrebu u petak, svi želeti da izbegnu Real, pa čak i najozbiljniji kandidati za titulu Bajern Minhen i Mančester Siti.

- To su Bajern Minhen i Mančester Siti, ali sam siguran da bi i oni rado izbegli Real na žrebu, kao i svi ostali.

Bivši reprezentativac Jugoslavije veruje da će se njegov bivši klub naći 29. maja u Instanbulu i igrati finale:

- Real je ozbiljan, baš ozbiljan kandidat da osvoji Ligu šampiona ove sezone. Utakmica sa Atalantom, ali i informacije koje imam od igrača uveravaju me da je ekipa motivisana kao u finišu prošle sezone kada je došla do trofeja u Primeri. Ozbiljan sam optimista da će Madrid igrati u finalu.

Potom se osvrnuo na učinke najstarijih igrača u ekipi Serhia Ramosa iLuke Modrića:

- Daleko od toga da bih ih zvao veteranima. Modrić je nedavno rekao da se oseća kao da ima 27 godina i sviđa mi se kada vidim da je igrač tako motivisan.

Luka Modrić
foto: AP

Za kraj se dotakao i najboljeg igrača Madriđana od kad je otišao Kristijano Ronaldo, to je naravno Karim Benzema:

- Benzema mi se uvek dopadao kao igrač. Ima mnogo kvaliteta i od velikog je značaja za Real Madrid, ali moram priznati da nisam očekivao da će biti tako efikasan. Dok je Kristijano bio tu, nalazio se malo u njegovoj senci, ali poslednje dve sezone je vodeći strelac tima i igra na izuzetno visokom nivou - zaključio je Predrag Mijatović.

Karim Benzema
foto: EPA/Rodrigo Jimenez

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.