REAL I ZIDAN IZABRALI MILINKOVIĆA SAVIĆA DA NASLEDI MODRIĆA: Već je ostvaren kontakt sa Kežmanom!
Foto: EPA/Angelo Carconi

počelo opipavanje pulsa

REAL I ZIDAN IZABRALI MILINKOVIĆA SAVIĆA DA NASLEDI MODRIĆA: Već je ostvaren kontakt sa Kežmanom!

Madriđani su spremni da za Srbina daju 70.000.000 evra

Objavljeno: 11:01h

Real Madrid i Zinedin Zidan su izabrali. Sergej Milinković Savić je zamena za Luku Modrića.

Španski "Don Balon" javlja da u Madridu će tokom leta glavna meta biti srpski reprezentativac za koga je Florentino Perez spreman da izdvoji 70.000.000 evra koliko i glasi njegova cena na specijalizovanom sajtu "Transfermarkt".

Ono što je bitno u celoj priči, kako navodi "Don Balon", je da je saglasnost dao trener Reala Zinedin Zidan i zato je već počeo kontakt na relaciji između Madrida i igračevog agenta Mateje Kežmana.

Sergej Milinković Savić, FK Lacio
foto: EPA/Maurizio Brambatti

U "kraljevskom klubu" će na leto biti izvršena rekonstrukcija ekipe i pre svega se očekuje da se dovedu neki mlađi igrači umesto veterana Modrića, Ramosa, pa i Varana koji je sam tražio da napusti klub, a otići će sigurno i još neki igrači.

Hrvatski reprezentativac bez obzira što ove sezone igra u fantastičnoj formi ulazi već u fudbalsku jesen, ima 35 godina i pitanje je dokle će moći da igra na visokom nivou, pa je najbolji igrač Lacija označen kao njegov idealni naslednik.

Samo ćemo da vidimo da li će SMS igrati u Madridu sa Lukom Jovićem koji se vraća sa pozajmice u Ajntrahtu i kakva će biti sudbina srpskog napadača na leto.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.