SUPRUGA JE LEŽALA NA PODU, A MENI SU DRŽALI PIŠTOLJ NA SLEPOOČNICI: Prošao je isti pakao kao sad Di Marija!
Foto: EPA/Nicolas Bouvy

jedva se oporavili

SUPRUGA JE LEŽALA NA PODU, A MENI SU DRŽALI PIŠTOLJ NA SLEPOOČNICI: Prošao je isti pakao kao sad Di Marija!

Ne znam jesu li namerno mene ciljali ili je sve bio slučaj. Videli su lep automobil i to je bilo dovoljno - smatra nekadašnji fudbaler Lila

Objavljeno:

Tokom nedeljne utakmice između Pari Sen Žermena i Nanta provalnici su ušli u kuću dvojice igrača pariskog kluba.

Anhel Di Marija potresen je napustio teren tekom susreta nakon što mu je saopštena vest da mu provalnici kao taoce drže porodicu (suprugu i dve ćerke) nakon ulaska u njegov dom, a otprilike istovremeno je provaljeno i u dom Markinjosovih roditelja!

Anhel Di Marija
foto: Profimedia

Istu strahotu doživio je i Floran Balmon (41) kao igrač Lila 2008. godine, tek što je došao u klub sa severa Francuske.

Te noći su kod kuće bili on, njegova supruga i dvoje dece kad su upali provalnici. Muka koja je usledila 4. oktobra te godine, pričao je za Le Parizien, završiće se krađom njegovog Audija A5 nakon što mu je prislonjen pištolj na slepoočnicu.

- Spavao sam. Sutradan samo imali utakmicu. Bilo je 5 sati. Trojica su na silu otvorila vrata i rekli mi da su došli po ključeve automobila koji je bio parkiran ispred kuće. Naterali su moju suprugu da legne na pod, a meni su držali pištolj prislonjen uz slepoočnicu 10 minuta. Kći mi je tad bila stara četiri godine. Nije se spustila iz sobe na spratu, ali sve je videla. Uz pomoć supruge uspeli smo prebroditi taj šok - rekao je Balmon.

- Ne znam jesu li namerno mene ciljali ili je sve bio slučaj. Videli su lep automobil i to je bilo dovoljno - smatra on.

Nakon užasa te noći pokušali su ostati i dalje živeti u istoj kući.

- Klub nam je osigurao obezbeđenje koje je pazilo na nas od 20 do 6h svake noći. Nismo mogli tako živeti. U tom smo razdoblju svi spavali u istoj sobi, ja, moja supruga, 4-godišnja kći i najmanje dete kom je tad bilo 11 meseci - prisećao se fudbaler.

Svaki put kad bi se kasnije selio na kuću je stavljao protivprovalna vrata i alarme. Svestan je da fudbaleri automatski postaju zanimljivi provalnicima jer se tačno znaju datumi kad nisu kod kuće, ali i naglašava da se to svakome može dogoditi. I upozorava da se sve češće i događa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.