UZNEMIRUJUĆE SCENE SA MOLINOA: JEZIVA POVREDA GLAVE RUIJA PATRISIJA! Neće moći da brani protiv Srbije!
Foto: EPA/Paul Ellis

možda je i karijera ugrožena

UZNEMIRUJUĆE SCENE SA MOLINOA: JEZIVA POVREDA GLAVE RUIJA PATRISIJA! Neće moći da brani protiv Srbije!

Portugalski čuvar mreže je hitno prevezen u bolnicu

Objavljeno: 08:44h

Jezive scene su viđene u ponedeljak uveče na "Molinou", a cela planeta je trenutno ujedinjena i moli se za zdravlje Ruija Patrisija koji je po svemu sudeći doživeo tešku povredu lobanje.

Golman Vulverhemptona sudario se sa svojim saigračem Koudijem nakon što je izašao da odbrani udarac Salaha.

Na njega je naleteo u punom trku saigrač i direktno ga kolenom udario u glavu, a ovaj je ostao nepomično da leži i lekarske ekipe su odmah utrčale na teren.

Pomoć mu se ukazivala duže od 15 minuta, glava je morala pravilno da mu se imobilizuje kako ne bi došlo do nekih novih oštećenja i povreda ili ne daj Bože nečeg strašnijeg.

Potom je na nosilima iznet sa terena pravo do vozila Hitne pomoći koje ga je prebacilo u bolnicu. Za sada nema podataka o težini njegove povrede, ali sve ukazuje na to da je reč o ozbiljnoj povredi i da mu sledi sigurno duža pauza.

Rui Patrisio
foto: EPA/Jason Cairnduff

On najverovatnije neće moći ni da brani za reprezentaciju Portugalije na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u okviru koga će između ostalog i gostovati u Beogradu protiv Srbije.

Inače, da ne zaboravimo da pomenemo da je ovo druga ovako teška povreda glave u sezoni jednog igrača Vulverhemptona jer je pre nekoliko meseci napadač Himenez takođe teško povredio glavu u sudaru sa Davidom Luizom i još se nije vratio na teren zbog tih povreda i kako stvari stoje njegova dalja karijera je još pod znakom pitanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.