VEZISTA MILANA OTKRIO ŠTA MOTIVIŠE EKIPU: Da se tog dana nisu provukli, ne bi ni stigli do Zvezde!
Foto: EPA/Jose Coelho

a sad su blizu četvrtfinala...

VEZISTA MILANA OTKRIO ŠTA MOTIVIŠE EKIPU: Da se tog dana nisu provukli, ne bi ni stigli do Zvezde!

To odmah pali iskru u čoveku. Shvatimo odakle smo počeli i šta smo sve prošli da dođemo do ovog - ispričao je Tonali

Objavljeno:

Milan je na pravom putu da se nakon godina odsustva konačno vrati u Ligu šampiona. Stefano Pioli možda u svom timu nema previše zvezda, ali je stvorio izuzetno kompaktan i ujedinjen tim.

"Rosoneri" su pre nekoliko dana remizirali s Mančester junajtedom 1:1 i na dobrom su putu da se plasiraju u četvtfinale Lige Evrope. Prethdono su uz dostab sreće eliminisali Crvenu zvezdu.

Osim toga u borbi su i za skudeto, mada kasne šest bodova za gradskim rivalom Interom.

Sandro Tonali
foto: EPA/Mateo Bazzi

Sandro Tonali, koji je budućnost kluba, otkrio je šta igrače Milana motiviše najviše uoči utakmice. Reč je o zajedničkoj fotografiji s meča protiv Rio Avea.

Milanezi su letos uz dosta muke i posle velike drame izbacili portugalski klub u poslednjem kolu kvalifikacija za grupšnu fazu Lige Evrope i to posle penal serije. Nakon 120 minuta bilo je 2:2, da bi se posle izvodilo čak 12 penal serija.

- Često gledam fotografiju kada smo svi bili ujedinjeni po hladnoći i kiši kad smo izbacili Rio Ave na penale. Odštampali smo tu fotografiju i stavili je u svlačionicu - prisetio se Tonali.

- To odmah pali iskru u čoveku. Shvatimo odakle smo počeli i šta smo sve prošli da dođemo do ovog - ispričao je talentovani vezista.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.