JUVENTUS PRED REKONSTRUKCIJOM: Sve zavisi od toga da li će Ronaldo ostati!
Foto: EPA/Alessandro di Marco

razočaravajuća sezona

JUVENTUS PRED REKONSTRUKCIJOM: Sve zavisi od toga da li će Ronaldo ostati!

Remzi i Sandro su pred izlaznim vratima kluba, još je mnogo neizvesnih

Objavljeno:

Uprava Juventusa planira da obnovi ekipu i razgovaraće sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom o njegovoj budućnosti u Torinu, preneli su danas italijanski mediji. Kako je preneo Tutosport, ostanak u Juventusu 36-godišnjeg Ronalda je neizvestan posle teške sezone, a trener Andrea Pirlo ostaće zadužen za projekat podmlađivanja ekipe.

Ronaldo je ove sezone postigao 20 goloova u 22 utakmice u Seriji A, a njegov ugovor ističe u junu naredne godine.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Alessandro DI Marco

Uprava crno-belih će razgovarati sa Ronaldom i postoji mogućnost da bivši fudbaler Real Madrida i Mančester junajteda godinu dana ranije napusti Torino.

Gazeta delo Sport prenela je da Ronaldo možda i nije zadovoljan, ali da zna da neće lako pronaći klub koji će mu garantovati istu platu. U izveštaju se navodi da će najverovatnije rešenje biti da Portugalac ostane u Juventusu dok mu ne istekne ugovor.

Ronaldo je doneo mnogo koristi klubu u komercijalnom smislu, ali zbog njegove plate Juventus neće imati mnogo prostora za rad u letnjem prelaznom roku, koji će biti težak zbog teške finansijske situacije zbog korona virusa.

Juventus, Daglas Kosta
foto: AP

Juventus je sinoć u osmini finala završio takmičenje u Ligi šampiona, pošto ga je eliminisao Porto. Uprava kluba nije zadovoljna, ali neće odustati od namere da podmladi ekipu, što je plan čiju je realizaciju započela prošlog avgusta.

Kako je preneo Tutosport, mladi igrači Artur Melo, Rodrigo Bentankur, Veston MekKeni, Dejan Kuluševski, Federiko Kjeza i Adrijan Rabio će sigurno ostati u klubu.

Navodi se i da su za projekat neophodni Huan Kvadrado, Danilo, Leonardo Bonući i Vojčeh Ščensni.

Neizvesno je da li će ostati Đanluiđi Bufon, Federiko Bernardeski, Đorđo Kjelini, Merih Demiral, Paulo Dibala i Alvaro Morata, a očekuje da će klub napustiti Aleks Sandro, Đanluka Frabota i Aron Remzi.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.