VREME JE ZA VELIKI KLUB: Ronaldo zove Sergeja u Juventus i zbog njega se odriču jednog od najboljih igrača!
Foto: Starsport©

transfer na leto

VREME JE ZA VELIKI KLUB: Ronaldo zove Sergeja u Juventus i zbog njega se odriču jednog od najboljih igrača!

Najavljuje se rokada između "Stare dame" i Lacija u koju je uključen srpski reprezentativac

Objavljeno: 10:57h

Da li će na leto Sergej Milinković Savić konačno ostvariti transfer u neki od najvećih evropskih klubova o čemu se priča već tri godine?! Italijani javljaju da hoće, a da će njegov naredni tim biti Juventus.

Italijanski "Tutosport" objavio je u subotu ekskluzivnu informaciju da je "došlo vreme da Milinković pređe u Juventus", uz objašnjenje da bi to moglo da se dogodi ovog leta.

Navodno, u čitav transfer bio bi uključen i Argentinac Paulo Dibala, koji bi zauzvrat krenuo u Rim umesto srpskog reprezentativca koji je već pet i po godina jedan od nosilaca igre Lacija.

Kristijano Ronaldo, Paulo Dibala, Juventus
foto: EPA/Luca Zennaro

Sa Rimljanima je postizao značajne uspehe, osvojio Kup Italije, igrao Ligu šampiona, ali sada je po svemu sudeći vreme za iskorak u karijeri osvajača "Mundijalita" sa Srbijom 2015, na kojem je bio treći najbolji igrač turnira i dobitnik Bronzane lopte.

Sergej je ponikao u Vojvodini, ali je za njen seniorski tim odigrao samo 16 utakmica, zablistao i potom prešao u Gent. U Belgiji se zadržao sezonu, pa u leto 2015. prešao u Lacio, za koji je do sada odigrao čak 235 utakmica i postigao 44 pogodaka uz 36 asistencija.

I ove sezone on se sa saigračima bori za plasman u Evropu, mada u ovom trenutku tim Simonea Inzagija zaostaje šest bodova za grupom timova koja je na mestima koja vode u Ligu šampiona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.