PROŠLO VREME RONALDA I MESIJA? Ovo im se desilo po prvi put od daleke sezone 2004-05!
Foto: Printscreen

kraj dominacije dua

PROŠLO VREME RONALDA I MESIJA? Ovo im se desilo po prvi put od daleke sezone 2004-05!

Impresivan je podatak da su njih dvojica toliko dugo bili konstantni na vrhunskom nivou

Objavljeno:

U utorak veče Porto je napravio malo iznenađenje i eliminisao Juventus iz Lige šampiona. Tako je Kristijano Ronaldo po prvi put od sezone 2004-2005 zaustavljen već u osmini finala, a sinoć se isto dogodilo i zvezdi Barselone Lionelu Mesiju.

Katalonci nisu uspeli da naprave novi veliki "kambek" i izbace Pari Sen Žermen već su ukupnim rezultatom 5:2 eliminisani u osmini finala.

Lionel Mesi
foto: EPA/Yoan Valat

Tako po prvi put od sezone 2004-05 imamo situaciju da ni Mesi ni Ronaldo, igrači koji su obeležili prve dve decenije ovog veka, ne igraju čak ni u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Impresivan je podatak da su njih dvojica toliko dugo bili konstantni na vrhunskom nivou, osvojili međusobno devet trofeja, kao i da je do prošle sezone svaki put bar jedan od njih stizao do polufinala Lige šampiona.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Alessandro Di Marco

Ali, sada se čini da je dominacija Kristijana i Lea završena. Međutim, iako više nisu neprikosnoveni, ipak su svojim partijama pokazali da nisu rekli poslednju reč i da će, možda sa novim klubovima, a možda sa rekonstruisanim timovima Juvea i Barse, pokušati da se domognu bar još jednog "ušastog" trofeja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.