SVECI VRATILI DUG SA KAMATOM: Navijač PSŽ-a sat vremena posle vatrometa aktivirao alarm i OPET digao na noge Barsu!
Foto: Starsport©

UHAPŠEN POSLE 'NASTUPA'

SVECI VRATILI DUG SA KAMATOM: Navijač PSŽ-a sat vremena posle vatrometa aktivirao alarm i OPET digao na noge Barsu!

Jedan navijač PSŽ priveden je zbog toga što je iznajmio sobu u hotelu u kome je bila smeštena Barselona. On je u dogovoru sa ostalim navijačima koji su napravili vatromet aktivirao hotelski alarm sat vremena kasnije - saopštio je portparol policije

Objavljeno:

Praksa iz Južne Amerike je ponovo postala trend u Evropi. Navijači velikih klubova uoči utakmica Lige šampiona sve češće koriste prednost domaćeg terena na jedan novi način, iako zbog pandemije ne mogu na tribine.

Tako su fanovi Barselone priredili vreo doček ekipi Pari Sen Žermena pred prvi duel osmine finala Lige šampiona (1:4). Najgore je prošao predsednik Naser Al-Kelaifi koga u vređali i pretili mu da ne "otima" Lea Mesija, a noć pred meč napravljen je vatromet kako Parižani ne bi mogli da se odmore.

Sada su im navijači "Svetaca" odgovorili možda i brutalnije. Vređali su žestoko bivšu suprugu Đerarda Pikea, Šakiru, a onda i sami priredili bučan vatromet pred hotelom Barsine delegacije.

Ali, nisu se zaustavili na tome. Jedan navijač PSŽ-a unajmio je sobu u istom hotelu i u pet ujutro aktivirao alarm koji je ponovo digao na noge Špance!

- Jedan navijač PSŽ priveden je zbog toga što je iznajmio sobu u hotelu u kome je bila smeštena Barselona. On je u dogovoru sa ostalim navijačima koji su napravili vatromet aktivirao hotelski alarm sat vremena kasnije - saopštio je portparol policije, prenosi Sportbajbl.

Simbolično, dotični je u zatvoru proveo pet sati pre nego što je pušten kući uz prekršajnu prijavu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.