TUHEL PREPORODIO ČELSI: Rutinska pobeda nad Evertonom! VAR protiv LIDSA, VEST HEM blizu Lige šampiona! (VIDEO)
Foto: EPA

27. kolo, Premijer liga

TUHEL PREPORODIO ČELSI: Rutinska pobeda nad Evertonom! VAR protiv LIDSA, VEST HEM blizu Lige šampiona! (VIDEO)

Čelsi za pet dana gostuje Lidsu, a Everton dočekuje Barnli i traži pobedu kojom će nastaviti poteru za prve četiri pozicije

Objavljeno:

U okviru 27. kola engleske Premijer lige Čelsi je bio domaćin Evertonu i na kraju je upisao rutinsku pobedu rezultatom 2:0.

Everton je imao seriju od tri uzastopne pobede, ali sastav Karla Anćelotija nije previše pokazao na Stamford Bridžu, pa je Čelsi bez većih problema stigao do pobede.

Plavci su se domogli četvrtog mesta sa 50 bodova i od dolaska Tuhela potpuno su druga ekipa, pa se postavlja pitanje gde bi klub sada bio da je Nemac od prvog dana sedeo na klupi.

Vodeći gol je postignut u 31. minutu. Kaj Haverc je šutirao, a Godfri nesrećno loptu prosledio u vlastitu mrežu. Velike zasluge Havertc je imao i kod drugog gola u 65. minutu.

Naime, on je došao do lopte pre Pikforda, koji ga je srušio, pa je dosuđen penal. Žoržinjo je postavio loptu i sigurno pogodio.

Uz ta dva gola, Haverc je postigao jedan, ali je opravdano poništen jer je loptu prethodno u prijemu dirao rukom.

Čelsi za pet dana gostuje Lidsu, a Everton dočekuje Barnli i traži pobedu kojom će nastaviti poteru za prve četiri pozicije.

Fudbaleri Vest Hema pobedili su večeras na svom terenu u Londonu Lids sa 2:0.

Vest Hem je pobedio golovima Džesija Lingarda u 21. minutu i Krejga Dosona u 28. minutu. Lids je u šestom i sedmom minutu postigao golove, ali su oba poništena posle upotrebe VAR tehnologije.

Prvo je strelac bio Tajler Roberts, ali je procenjeno da je bio u ofsajdu, a zatim je mrežu zatresao Patrik Bemford, a gol je poništen jer je lopta prešla liniju tokom akcije.

Vest Hem i dalje ima dobre izglede da izbori Ligu šampiona jer je peti sa 48 bodova, ali i mečem manje od klubova ispred.

Lids je 11. sa 35 osvojenih bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.