PIKSI OSVEŽAVA NAPAD SRBIJE: Na njegovom prvom spisku reprezentativaca biće najbolji strelac Segunde!
Foto: Starsport©

španci javljaju

PIKSI OSVEŽAVA NAPAD SRBIJE: Na njegovom prvom spisku reprezentativaca biće najbolji strelac Segunde!

Golgeter je svojim igrama zavredeo svakako ponovni poziv u nacionalni tim posle nekoliko godina

Objavljeno: 14:02h

Dragan Stojković Piksi je ove srede i zvanično predstavljen kao novi selektor Srbije.

Međutim, od kada je pre dve nedelje postigao dogovor o preuzimanju naše A selekcije on se uveliko bacio na posao, posmatrao potencijalne kandidate, razgovarao s njima i već u petak saopštiće svoj prvi spisak igrača na koje računa za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Uveliko se već i u medijima najavljuje da će novi selektor pozvati i neke igrače koji prethodnih godina nisu bili u planu, kao i da neki od do sada standardnih reprezentativaca više neće biti u planu.

Istovremeno iz Španije stiže vest da će se na Stojkovićevom prvom spisku naći i ime Uroša Đurđevića koji je eksplodirao ove sezone u Sportingu iz Hihona.

Uroš Đurđević
foto: Printscreen/Youtube/RSG 1905

Bivši napadač Partizana je postigao do sada 17 golova na 27 utakmica i prvi je strelac Segunde.

Portal "Glas Asturije" prenosi da su iz FS Srbije već kontaktirali Đurđevića i poručili mu da su veoma zadovoljni njegovim igrama i učinkom u ovoj sezoni.

On je nastupao za sve mlađe kategorije u reprezentaciji Srbije,a imao je i poziv u A tim u periodu kad je na kormilu bio Slavoljub Muslin.

Đurđević bi trebalo da bude osveženje u napadu uz do sada standardne Aleksandra Mitrovića, Luku Jovića, Dušana Vlahovića i Đorđa Despotovića.

Pored njega očekuje se i povratak u reprezentaciju Andrije Živkovića koji je oživeo fudbalsku karijeru prelaskom u PAOK.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.