ŠOK U EVROPSKOJ KUĆI FUDBALA: Predsednik UEFE u problemu zbog prijateljstva sa Kokezom!
Foto: Printskrin

tek slede burni dani

ŠOK U EVROPSKOJ KUĆI FUDBALA: Predsednik UEFE u problemu zbog prijateljstva sa Kokezom!

U više navrata u opširnom tekstu se potencira bliskost Kokeze i Čeferina

Objavljeno:

Balkansko mafijaško područje dostiže u sam vrh Evropske fudbalske asocijacije, što je zaista zastrašujuće, navodi slovenačka televizija i portal Nova24tv

Šokantne informacije o Slaviši Kokezi, prijatelju i bliskom saradniku predsednika UEFA Aleksandra Čeferina, polako izlaze na videlo. Ovim rečima počeo je tekst slovenački portal Nova24tv, ujedno i tamošnja televizija.

Sumnjivi poslovi

Sve vesti iz Beograda navode se kao novi problem u predsednikovanju Čeferina. Posle podsećanja da je njegova advokatska kancelarija branila jednog zloglasnog narko-bosa prelazi se na polje regiona:

Slaviša Kokeza
foto: Starsport©

- Izgleda da je predsednik UEFA blisko povezan s balkanskim mafijaškim područjem, i to ne s bilo kim. Već smo pisali o sumnjivim poslovima Čeferina i Davora Šukera, predsednika Hrvatskog fudbalskog saveza, a sada je na red došla i njegova veza sa Slavišom Kokezom. Sva trojica su uticajni članovi UEFA. Balkansko mafijaško podzemlje dostiže do samog vrha Evropske fudbalske asocijacije, što je zaista zapanjujuće - navodi se na ovom slovenačkom portalu, uz dodatak da je još gora činjenica „veza Kokeze i jednog od najvećih srpskih zločinaca Veljka Belivuka''.

U više navrata u opširnom tekstu se potencira bliskost Kokeze i Čeferina, i podatak da je Srbin Laković drugi čovek u UEFA. Takođe, prenose se i pojedini izveštaji srpskih medija.

Aleksandar Čeferin
foto: AP

- Kokeza je jedan od retkih zvaničnika u regionu koji ima direktan kontakt sa Aleksandrom Čeferinom - prenose Slovenci izjavu Lakovića datu Novostima.

Izbori u UEFA

Novi izbori u UEFA na programu su za godinu i po dana. Čeferinova pozicija je svim ovim skandalima znatno uzdrmana.

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.