U OVOM SAVEZU NEMA MESTA ZA JEDNOG OD NAS: Sprema se metla u FSS-u, Piksi postavlja svoje ljude, pominje se Vidić!
Foto: Starsport©

revolucija

U OVOM SAVEZU NEMA MESTA ZA JEDNOG OD NAS: Sprema se metla u FSS-u, Piksi postavlja svoje ljude, pominje se Vidić!

Očekuju se promene i na ostalim ključnim pozicijama, ali i da se dese vrlo brzo jer reprezentaciju za tri nedelje očekuje početak kvalifikacija za SP

Objavljeno:

Nakon što je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden na višečasovni razgovor u policiju u okviru opsežne istrage o kriminalnim aferama koje potresaju Srbiju, ali o čemu bruje i strani mediji, sve je izvesnije da će FSS doživeti ozbiljne promene u rukovodstvu.

Kako Kurir prenosi, na čelo Saveza bi ponovo mogao tek izabrani selektor Dragan Stojković Piksi koji bi pritom dobio ovlašćenje da na vodeće funkcije postavi ljude po svom izboru.

Slaviša Kokeza
foto: Starsport©

Jedan od tih ljudi bi mogao da bude Nemanja Vidić, koji je nedavno više puta otvoreno kritikovao Kokezu i saradnike za stanje u srpskom fudbalu.

Međutim, prvi Piksijev potez bi, navodno, trebalo da bude postavljenje Stevana Stojanovića Dike na mesto direktora Saveza. Time bi bila ukinuta funkcija sportskog direktora na kojoj je trenutno Vladimir Matijašević.

Očekuju se promene i na ostalim ključnim pozicijama, ali i da se dese vrlo brzo jer reprezentaciju za tri nedelje očekuje početak kvalifikacija za SP.

Što se tiče Kokeze, on bi mogao da ostane i bez funkcije potpredsednika Komisije nacionalnih saveza u UEFA-i. Evropska kuća fudbala ne dozvoljava mešanje politike u fudbal, mada poput FIFA-e i sama funckioniše poput države i često donosi političke odluke...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.