MILAN ŽIVADINOVIĆ OPET PO STAROM: Psovao, vređao pa ga voditeljka smirivala!
Foto: Filip Plavčić

čak i u uključenju uživo

MILAN ŽIVADINOVIĆ OPET PO STAROM: Psovao, vređao pa ga voditeljka smirivala!

On se uključio u jutarnji program televizije K1, i govorio o privođenju Slaviše Kokeze na informativni razgovor

Objavljeno:

Milan Živadinović svojim izjavama uvek izazove mnogo pažnje, tako je bilo i danas.

On se uključio u jutarnji program televizije K1, i govorio o privođenju Slaviše Kokeze na informativni razgovor.

U jednom momentu ga je i Jovana Joksimović molila da se pristojnije izražava i da pripazi na rečnik, ali je popularni "Bard" nastavio po svom.

- Oni nemaju pojma kada dođu na određene funkcije šta, kako, gde, malo se posoli sa strane i oni rade šta hoće. Što ne dođu kod mene? Nema tih para, ja više volim mastan hleb, ali da mirno spavam.

- Ne bih ja da vređam i da ponižavam i da ih zovem kriminalci. To su ja**re, koje će prodati svoju guzicu za sitne male pare. Ovde je privilegija kada dobijete bilo šta, a nemate muku za to. Odakle kreće kriminal, od klubova, ne od Saveza. Nama je najveći problem što nam oni koji uđu u prvu ligu kažu "danas terba da damo 2 miliona za sudije" i on uzme sebi milion i po od tih dva miliona. Novac je problem, nema rigorozne kontrole. Svako ko je u velikom klubu, on je dostupan najvišim vrhovima ove zemlje.

Živadinović ističe da je Aleksandar Vučić jedini koji pokušava da napravi red u srpskom fudbalu, ali da ima mnogo onih koji ga "buše" u tome.

- Jedini koji pokušava, ali ne može da stigne, jer buše i njega, je naš predsednik Aleksandar Vučić. Ja sam sto puta bio sa njim na utakmici, on je Zvezdaš, ali kako će kad su sve zveri u loži, one gledaju, one su ubačene. Trideset godina se nameštaju utakmice. Ja sam u Zvezdi imao Arkana i kada me vide s njim, oni su kao na noši. Onda i ja dobijem snagu, pa im kažem svašta, ali ih ima.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.