MITROVIĆ SE OPORAVIO OD KORONE: Ali je izgubio mesto prvog napadača!
Foto: EPA/John Sibley

Maler za malerom

MITROVIĆ SE OPORAVIO OD KORONE: Ali je izgubio mesto prvog napadača!

Mitrović je poslednji put nastupio za Fulam pre tačno tri nedelje, u utakmici sa Vest Hemom, a meč je završen rezultatom 0:0

Objavljeno:

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović, oporavio se od koronavirusa, tako da će se naći u sastavu Fulama za sledeću utakmicu.

Ipak, zbog virusa, ali i loše forme srpskog napadača u poslednje vreme, trener Fulama Skot Parker je u najavi utakmice otvoreno priznao da prednost u startnoj postavi, u špicu njegovog tima sada ima Džošua Maja, 22-godišnji napadač koji je nedavno stigao na pozajmicu iz francuskog Bordoa.

- Pred nama je još 13 utakmica do kraja sezone u Premijer ligi, odavno se borimo za opstanak i Maja trenutno ima prednost, ali sam ubeđen da će i on i Mitrović dati veliki doprinos u našoj borbi da ostanemo u eliti. Dobra vest za nas je što se Mitrović oporavio i što možemo da računamo na dva sjajna napadača - rekao je Parker.

Inače, Mitrović je poslednji put nastupio za Fulam pre tačno tri nedelje, u utakmici sa Vest Hemom, a meč je završen rezultatom 0:0.

Našem reprezentativcu ove sezone u dresu ekipe iz Londona ne ide baš sve od ruke. Ekipa je od starta Premijer lige u zoni ispadanja i do sada ima samo četiri pobede, deset remija i čak 11 poraza. Ni raspored lige ne ide na ruku Mitrovićevom timu. Posle Kristal palasa će igrati sa Totenhemom kod kuće, idu u goste Liverpulu i dočekuju Mančester siti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.