STANKOVIĆ PRED REVANŠ SA MILANOM: Bili smo spremni na borbu, TO VOLIM! Opet ću zagrliti Zlatana, on je broj jedan!
Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

šesnaestine finala Lige Evropa

STANKOVIĆ PRED REVANŠ SA MILANOM: Bili smo spremni na borbu, TO VOLIM! Opet ću zagrliti Zlatana, on je broj jedan!

U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Beogradu bilo je nerešeno 2:2

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, rekao je danas da je razlika u kvalitetu između njegove ekipe i Milana neupitna, ali da se crveno-beli neće predavati u predstojećoj revanš utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

- Neupitna je razlika u kvalitetu i Milan je i dalje favorit, ali nećemo se predavati do kraja. Srećan sam i ponosan na sve što radimo. Zasluženo smo izborili remi u prvoj utakmici. Tačno je da smo postigli gol u nadoknadi vremena, ali bili smo hrabri i verovali smo do samog kraja. Video sam da su moji igrači izašli na teren spremni za borbu, kao što volim - rekao je Stanković za Korijere delo Sport.

- Da mi je neko pre godinu dana rekao da će ovo da se dogodi, ne bih verovao, ali evo nas, igramo nokaut fazu Lige Evropa posle osvojene titule na klupi kluba u kome sam odrastao - dodao je nekadašnji kapiten Zvezde.

FK Crvena zvezda, Nikola Krstović, Strahinja Eraković, Dejan Stanković
foto: Starsport©

Fudbaleri Zvezde igraju u četvrtak od 21 sat na San Siru protiv Milana, revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evropa. U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Beogradu bilo je nerešeno 2:2.

- Posle utakmice u Beogradu sam zagrlio Zlatana Ibrahimovića i nadam se da ću isto uraditi i u Milanu. On je broj jedan i mnogo ga poštujem kao osobu i fudbalera. Tokom godina je pokazao da je vođa i uprkos godinama, on potvrđuje da je njegovo prisustvo na terenu i dalje važno - naveo je Stanković.

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv Crvene zvezde pošto je jedna osoba, koja je sedela u loži na stadionu "Rajko Mitić", vređala Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.