STANKOVIĆ VIŠE O INTERU NEGO O MILANU: Svim srcem se nadam Skudetu!
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

ima dve želje

STANKOVIĆ VIŠE O INTERU NEGO O MILANU: Svim srcem se nadam Skudetu!

Da mi je neko rekao pre godinu dana da ćemo se boriti za prolaz u još jednu fazu Lige Evrope, da vodim ekipu u kojoj sam stasao sa klupe, ne bih mu verovao - rekao je trener Zvezde

Objavljeno:

Dejan Stanković je pre polazak Crvene zvezde u Milano na revanš šesnaestine finala Lige Evrope sa FK Milanom istakao da je ponosan što je njegov klub uopšte u ovoj poziciji.

- Milan je, bez dileme, favorit, ali ne razmišljamo unapred o porazu. Da mi je neko rekao pre godinu dana da ćemo se boriti za prolaz u još jednu fazu Lige Evrope, da vodim ekipu u kojoj sam stasao sa klupe, ne bih mu verovao. Remi sa Milanom je mnogo značio mojim igračima, klubu i našim ljudima. Pogotovo, imajući u vidu da nismo odustali ni nakon što smo imali igrača manje - kazao je Stanković.

Dejan Stanković
foto: Starsport©

Osvrnuo se i na dobre igre bivšeg kluba Intera, koji je lider Serije A.

- Poštujem Inter i veoma sam srećan zbog njegovog uspeha. Lepota života je u tome što sam ostavio dobra sećanja bivšim saigračima i ljudima tamo, uvek sam davao srce na terenu. To je bila grupica šampiona kojoj sam pristupio sa maksimalnim respektom. Svi zajedno smo, sa navijačima, napisali neke prelepe stranice istorije i osvojili sve što se moglo osvojiti - izjavio je Stanković.

Pohvalio je i trenera "Neroazura".

- Inter je je odigrao veoma dobro, što bi kod nas u Srbiji rekli, držali su sudbinu u svojim nogama. Možete videti da je to delo Antonija Kontea, tvrdog momka koji nikada ne odustaje. On je sjajan trener i sviđa mi se kako vodi tim, unapredio ga je. Inter je organizovan i uvek zna u kojem smeru ide. Naravno, to je snažna ekipa sama po sebi, ali glavninu su stekli velikim radom - naglasio je Stanković.

Dejan Stanković, Zlatan Ibrahimović
foto: EPA/Matteo Bazzi

Trener Zvezde silno želi da njegov bivši klub izdrži do kraja u trci za titulu prvaka Italije.

- U ovom momentu, sve zavisi od Intera jer drži čelo tabele. Pobede protiv Juventusa, Lacija i Milana su dobre za samopouzdanje, a sve što pričam, pričam kao navijač i bivši igrač kluba. Ponoviću šta sam rekao i ranije - nadam se svim srcem da će Inter osvojiti Skudeto - zaključio je Stanković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.