FUDBALER MILANA PRIZNAO: Navijam za Zvezdu, ali ću, nažalost, probati da je izbacim!
Foto: EPA/Mark Runnacles

ljubav od malena

FUDBALER MILANA PRIZNAO: Navijam za Zvezdu, ali ću, nažalost, probati da je izbacim!

Razlog je taj što momak iz Republike Srpske čitav život navija za Zvezdu

Objavljeno:

Fudbaler Milana Rade Krunić izjavio je da će mu ovo biti najteži meč koji će se odigrati između Crvene zvezde i Milana koji je na programu u četvrtak u 18.55 časova.

Razlog je taj što momak iz Republike Srpske čitav život navija za Zvezdu.

- Nikad nisam krio da sam veliki navijač Zvezde, ali sam profesionalac i pokušaću da pobedim i nažalost da izbacim Zvezdu iz evropskog takmičenja. U jednu ruku sam srećan što ču igrati u Beogradu i osetiti tlo Srbije i Marakane, meni lično to mnogo znači. Milan je klub o kom sam sanjao i naravno da ću biti profesionalac - rekao je Krunić na konferenciji za medije, pa se osvrnuo na samu utakmicu:

- Svesni smo da je Zvezda najjači tim u Srbiji i da je to tim sa velikom prošlošću koju ima i sa Milanom. Mi kao igrači Milana imamo poverenje u sebe, svesni smo protiv koga igramo i moramo da povratimo samopouzdanje posle poraza od Specije.

Rade Krunić, Marko Janković
foto: EPA/Mateo Bazzi

Novinare iz Italije je interesovalo da li će Krunić dobiti šansu od starta da zaigra u Beogradu.

- Svaka utakmica je prilika za da igram, ja pokušavam da je iskoristim, a Mister Pioli je taj koji će odlučliti da li ću igrati. Ja sam spremam i radujem se što ću imati priliku da budem deo ekipe.

- Što se tiče pozicije, odnosno da li bi mogao da igram zadnjeg veznog ili polušpica, Mister dobo zna da je moja osnovna pozicija polušpic, ali da mogu da ih menjam. Sve će zavisiti od utakmice, kako će se postaviti. Mogu da igram i defanzivno i ofanzivno, ali to će trener odlučiti pred sam početak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.