RADE KRUNIĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: Imaju najjači tim u Srbiji, ali verujemo u pobedu!
Foto: EPA/Mateo Bazzi

Reakcije iz italije

RADE KRUNIĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: Imaju najjači tim u Srbiji, ali verujemo u pobedu!

udbaleri Milana igraju u četvrtak od 18.55 u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde

Objavljeno:

Fudbaler Milana Rade Krunić rekao je danas da njegova ekipa želi da pobedi Crvenu zvezdu u predstojećoj utakmici u Ligi Evropa kako bi se iskupila za poraz od Specije u prvenstvu i dodao da je tokom detinjstva navijao za taj beogradski klub.

- Oni su najjači u Srbiji. Oni imaju dobar tim. Takođe, imaju i sjajnu prošlost protiv Milana. Mi imamo samopouzdanja. Moramo da se iskupimo za poraz od Specije. Nadamo se pobedi - rekao je Krunić na konferenciji za novinare, preneli su italijanski mediji.

Rade Krunić
foto: Saša Pavlić Koky

Fudbaleri Milana igraju u četvrtak od 18.55 u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde, prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evropa.

Bosanski fudbaler je počeo samo dve utakmice u Seriji A ove sezone, ali je bio starter u svih pet mečeva u Ligi Evropa.

- Pokušavam da iskoristim svoje šanse, pokušavam da uvek budem spreman. Trener odlučuje da li ću igrati od početka ili tokom utakmice. Spreman sam, jedva čekam da igram - naveo je mladi igrač.

Milan je izgubio prvo mesto na tabeli u Seriji A porazom u subotu od Specije 0:2, a Krunić je rekao da je ekipa razgovarala o toj utakmici.

- Dobro smo, ne treba nam zabuna posle poraza. Problem je način kojim smo izgubili, to nije bio pravi Milan. Razgovarali smo i imamo priliku da se odmah iskupimo -naveo je on.

Rade Krunić
foto: EPA/Mark Runnacles

Krunić je rekao i da je tokom detinjstva navijao za Zvezdu i da se raduje što će igrati na stadionu "Rajko Mitić".

- Kao mali sam navijao za Crvenu zvezdu. Biće lepo igrati na 'Marakani', veoma sam uzbudjen i srećan. Ali, ja sam veliki profesionalac, oduvek sam sanjao da igram za Milan - naveo je Krunić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.