MRKELA O DVOMEČU SA MILANOM: Jesu favoriti, ali možemo da ih namučimo, naš adut je DEJAN STANKOVIĆ!
Foto: Starsport©

Umereno pred utakmicu godine

MRKELA O DVOMEČU SA MILANOM: Jesu favoriti, ali možemo da ih namučimo, naš adut je DEJAN STANKOVIĆ!

On se podsetio i velike istorije Crvene zvezde i Milana

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, istakao je gostujući u jutarnjem programu televizije Prva da je veliki hendikep što se utakmica Između crveno-belih i Milana igra pred praznim tribinama.

- Krizni štab je doneo odluku. Nadali smo da bismo mogli pred navijačima da igramo, znamo koliko su značajni i koliko su učestvovali u velikim pobedama kroz našu istoriju. Verujem da im je žao, isto kao i nama, jer ne dolazi veliki Milan svaki dan u Beograd. Zvezda je uvek poštovala, pridržavala se mera i svih smerinica - rekao je Mrkela

Mitar Mrkela
foto: Starsport©

On se podsetio i velike istorije Crvene zvezde i Milana, kao i na tradiciju da se velikani na najvećem srpskom stadionu nisu uvek lepo proveli.

- Milan je favorit, ima odličan tim, najbolji u proteklih 10 godina. Dolazi da pobedi Zvezdu, a mi smo se kroz istoriju uvek predstavljali na pravi način sa velikanima, verujem da možemo da namučimo Milan.

Dejan Stanković, Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela
foto: Starsport©

Da li je adut Crvene zvezde trener Dejan Stanković, nekadašnji as Lacija i Intera koji dobro poznaje Milan?

- Može da bude šansa. Stanković dobro poznaje Seriju A, stručni štab takođe sa nekoliko Italijana. Verujem da ćemo na poseban način, pravi italijanski napraviti dobru uvertu. Stanković je najzaslužniji što Zvezda igra dobar i dopadljiv fudbal, sa dosta strasti - rekao je Mrkela, uz osvrt na sedmostrukog šampiona Evrope.

- Nije Milan samo Ibrahimović. Imaju nekoliko zvezda, tu su Rebić, Leao, Čalhanoglu... U vrhu su Italije i igraju sjajan fudbal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.