Stanković: VEĆ KREĆEMO OD NEREŠENOG REZULTATA! Računam na Falka!
FK Crvena zvezda, Foto: Espreso

očekuje pozitivan rezultat

Stanković: VEĆ KREĆEMO OD NEREŠENOG REZULTATA! Računam na Falka!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra dočekuju Milan na stadionu ,,Rajko Mitić''

Objavljeno:

Sutra je na programu meč šesnaestine finala između Crvene zvezde i Milana. Danas je održana konferencija za medije pred taj meč.

Trener Dejan Stanković, sa velikim uzbuđenjem dočekuje sutrašnji meč.

- Ovo je fenomenalan meč za Crvenu zvezdu, u kom mi nemamo šta da izgubimo, u svakom slučaju. Treba hrabro i pametno da istrčimo i pokažemo šta znamo. Očekujem dobru, pravu evropsku utakmicu. Snaga Milana je neupitna. Njihov kvalitet nikako ne bi trebalo da se potceni. Treba da budemo na zemlji, ne pretimo nikome, tražimo svoje šanse i iz ovog dvomeča izađemo što bolji - rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Stanković je istakao da će mu biti žao što na stadionu ,,Rajko Mitić'' neće biti navijača.

Stanković je odgovorio na pitanje da li bi bio zadovoljan nerešenim ishodom u prvoj utakmici.

- Krećemo već od nerešenog, 0:0 je. Već ga imamo, za sada. Radićemo na tome da odemo s nečim u Milano. Krećemo sa nerešenim i ja sam zadovoljan kako kreće utakmica - kazao je trener "crveno-belih" uz osmeh.

Prošli vikend, fudbaleri Milana su ,,kiksnuli'' u borbi za titulu, izgubivši od Specije rezultatom 2:0.

- To ćemo videti sutra. To može da bude samo jedna loša nedelja. Milanu ne bi trebalo da se preti, ne pada mi na pamet. Poštujem ih kao ekipu, i ono što je Pioli uradio poslednjih šest meseci. Rezultati su evidentni. Očekujem jak Milan. Svakoj ekipi može da se desi da kiksne jedan vikend, ali su pokazali i dokazali da su neko ko želi prvo mesto u Italiji i Ligu šampiona sledeće sezone- kazao je Stanković.

Upitan je da li je pred utakmicu razgovarao sa nekim iz Milanovog gradskog rivala Intera, svog bivšeg kluba, kratko je odgovorio: "ne".

FK Crvena Zvezda, Konferencija za novinare
foto: Espreso

Trener stručnog štaba crveno-belih, istakao je da je Falko u sve boljoj formi.

- Falko se podigao što se tiče fizičke spreme. Naravno da računam na njega, ali videćemo da li će biti 90, 60 ili 45 minuta. Nije trenirao sa grupom dobrih 20 dana, plus završetak transfera...- rekao je Stanković.

Dejan Stanković je istakao da je Crvena zvezda spremna na svaku formaciju ,,Rosonera''.

FK Crvena Zvezda, Konferencija za novinare
foto: Espreso

- Spremni smo na bilo koju formaciju. Spremni smo da ih dočekamo kako god da budu igrali. Analizirali smo ih, znamo ko gde može da igra, tako da velikih iznenađenja ne može da bude, osim ko će da igra, a ko ne - rekao je Stanković.

Meč je na programu sutra od 18:55.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.