TRENER JAVORA ŽELI DA PREKINE LOŠU SERIJU PROTIV PARTIZANA: Ne smemo im davati preveliki respekt!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

pred sutrašnju utakmicu

TRENER JAVORA ŽELI DA PREKINE LOŠU SERIJU PROTIV PARTIZANA: Ne smemo im davati preveliki respekt!

Javor protiv crno- belih ne zna za pobedu u prvenstvenim utakmicama

Objavljeno:

Trener fudbalera Javora iz Ivanjice Igor Bondžulić kaže da njegov tim želi da neugodnu tradiciju protiv Partizana.

Javor protiv crno- belih ne zna za pobedu u prvenstvenim utakmicama, a sutra u 22. kolu Superlige od 13 sati u Ivanjici biće prilika da to promene.

- Ne moram mnogo da govorim o narednom protivniku i lošoj tradiciji koju imamo protiv Partizana. Mislim da svi u klubu imamo priliku da pokažemo da vredimo i da imamo moć da se suprotstavimo tako kvalitetnom protivniku, pa se nadam da ćemo uspeti da nastavimo niz pozitivnih rezultata koji smo započeli ovog proleća. Moramo dati sve od sebe, igrati bez prevelikog respekta i pokušati da ostvarimo ono što smo planirali- rekao je Bondžulić za klupski sajt.

Ekipa Javor Partizan dočekuje nakon četiri boda osvojena u prethodne dve utakmice, defanzivac Filip Pavišić ističe dobru atmosferu u svlačionici i takođe se nada dobroj igri i nastavku dobre serije.

- Započeli smo prošlusezonu dobro. Ostaje žal što nismo odneli sva tri boda iz Kruševca, ali smo zadovoljni i bodom. Atmosfera je super. Spremamo se za Partizan, analiziramo ih. Ne smemo odavati preveliki respekt prema njima, iako ga zaslužuju. Želimo da nastavimo dobru seriju rezultata- rekao je Pavišić.

(Espreso/ Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.