SUAREZ MOŽE KAO DAVID VILJA: Otkrivena zanimljiva klauzula ugovora Urugvajca s Atletikom!
Foto: EPA/BALLESTEROS

opet procurili poverljivi podaci

SUAREZ MOŽE KAO DAVID VILJA: Otkrivena zanimljiva klauzula ugovora Urugvajca s Atletikom!

Iskusni napadač igra u neverovatnoj formi otkako je stigao na Vanda Metropolitano

Objavljeno:

Urugvajski fudbaler Luis Suarez letos je stigao u Atletiko Madrid iz Barselone u transferu koji je poremetio snage na Pirinejima.

Odlični napadač je napustio katalonski klub nakon što mu je Ronald Kuman poručio da više ne računa na njega i odlučio je da nastavi karijeru u dresu "Jorgandžija" što je bio pun pogodak.

Iskusni napadač igra u neverovatnoj formi otkako je stigao na Vanda Metropolitano, te je za kratko vreme postao jedan od najvažnijih igrača u ekipi Dijega Simeonea.

Atletiko Madrid, Luis Suarez
foto: EPA/Ballesteros

Suares ima ugovor do leta 2022. godine, ali su španski mediji otkrili da u ugovoru ima i tajnu klauzulu, odnosno da već ovog leta može otići iz Atletika i to potpuno besplatno.

No, to nije prvi slučaj u madridskom klubu. Naime, istu klauzulu imao je i David Vilja koji je 2013. godine takođe iz Barse stigao u prestonicu.

Vilja je tada potpisao trogodišnji ugovor i uspeo je u prvoj sezoni da osvoji La Ligu i igra finale Lige šampiona. David Vilja je bio u odličnoj formi u Atletiku, ali je onda sve iznenadio kada je nakon samo jedne sezone otišao i to bez obeštećenja.

On je tada doneo odluku da se okuša u američkom MLS-u i potpiše za Njujork siti. Ipak, ne očekuje se da Suarez uradi nešto slično jer ne krije da uživa igrajući u dresu lidera Primere.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.