STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN IGROM A RAZOČARAN USLOVIMA: Zaleđen teren, a imamo grejače!?
Foto: Starsport©

podeljena osećanja

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN IGROM A RAZOČARAN USLOVIMA: Zaleđen teren, a imamo grejače!?

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Novi Pazar sa 4:1, u utakmici 21. kola Super lige Srbije

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan igrom i današnjom pobedom protiv Novog Pazara u Super ligi, ali da je ljut zbog stanja terena u Humskoj.

- Lomili smo protivnika, dobro su organizovani. Ne možete nikoga glatko da pobedite. Prvo poluvreme su se dobro branili, medjutim mi smo ih stalno lomili ritmom i pasom, pokušavali da dodjemo (do gola) i nismo uspevali, ali kada smo prelomili utakmicu bilo je lakše - rekao je Stanojević posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Novi Pazar sa 4:1, u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

Golove za 10. pobedu Partizana u nizu postigli su Lazar Marković u 54, Bibras Natho u 62. iz penala, Filip Holender u 63. minutu, dok je četvrti gol postigao igrač Novog Pazara Nikola Vlajković u 87. minutu, kada je zatresao svoju mrežu.

Strelac jedinog pogotka za gostujući tim bio je Jovo Kojić u 76. minutu.

- Protivnik se dobro držao i bio disciplinovan, mi smo bili strpljivi, išli smo korak po korak, kada slomite protivnika onda je lakše da se igra, oni se otvore - naveo je Stanojević.

FK Partizan, Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

On je rekao da je Marković dobro igrao i da je bio ne samo disciplinovan već i opasan po protivnika.

- Već je postigao pet ili šest golova, to je super i za njega i za nas. Natho je postigao šesti gol, drago mi je. Ušao je u drugom poluvremenu i doneo ubrzanje igre - dodao je trener crno-belih.

- Ako ste strpljivi, ako lomite protivnika, konstanti ste i ne dozvoljavate da vas ugrozi, mora protivnik da padne, barem u toj disciplini. Strepeo sam na poluvremenu, bili smo prilično bezopasni u prvom poluvremenu. Primili smo gol, analiziraćemo i videti zbog čega- naveo je Stanojević.

Stanojević je izrazio nezadovoljstvo stanjem terena na stadionu Partizana.

- Hladno je, teško je bilo disati po ovom vremenu. Ja sam razočaran terenom, zaleđen teren, a imamo grejače i veliki smo klub. Nas čekaju ovakvi tereni i biće teško, ali ne smemo da dozvolimo da se to nama desi na našem stadionu, zbog toga sam baš razočaran - rekao je on.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Partizan će u utorak putovati u Ivanjicu, gde će dan kasnije igrati protiv Javora, a prema prognozi očekuju se niske temperature, samim tim i težak teren.

- To je stvar ljudi koji vode takmičenje, ako budu zaleđeni tereni da li ima smisla igrati, može doći do povreda. Ja sam uvek za to, ako ima uslova da se igra, ako nema uslova da pomerimo za sedam dana, tri dana, ne znam da li uošte ima uslova da se odigra. Nemaju svi ni grejače, sačekajmo, videćemo - rekao je Stanojević.

Partizan je drugi na tabeli sa 50 bodova, šest bodova manje i utakmicom više od Crvene zvezde, koja u subotu igra u Nišu protiv Radničkog. Novi Pazar je na 14. mestu sa 21 bodom.

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.