KRSTAJIĆ OTVORENO: Uz dužno poštovanje Tumbakoviću, ja bih odveo reprezentaciju na Evropsko prvenstvo!
Foto: AP

OTVORIO DUŠU

KRSTAJIĆ OTVORENO: Uz dužno poštovanje Tumbakoviću, ja bih odveo reprezentaciju na Evropsko prvenstvo!

U intervjuu za Kurir, nekadašnji selektor je pričao o svom angažmanu na mesto selektora, ali se dotakao i propalog baraža protiv Škota

Objavljeno:

Mladen Krstajić vratio se na veliku scenu. Nekadašnji selektor Srbije debitovao je na klupi TSC pobedom nad Vojvodinom. Otvoren kao i uvek, bez dlake na jeziku, pričao je Mladen Krstajić za Kurir.

Nekadašnji selektor je pričao o svom angažmanu na mesto selektora, ali se dotakao i propalog baraža protiv Škota.

Mladen Krstajić
foto: Starsport©

Bili ste selektor, dosta su vas omalovažavali i potcenjivali. Kako gledate na taj period?

- Kao selektor nikada nisam imao problem sa igračima. I to je za mene velika stvar. Imao sam svoju viziju, podršku Saveza i gospodina Kokeze. Danas mogu reći, da sam sa Slavišom bolji danas, nego tada. Isto se odnosi na Bjekovića i Šurbatovića, koji su mi bili uvek velika podrška. Ne znam šta bih rekao... Desio se poraz od Ukrajine. Realno, oni su bolji od nas. Mene su smenili posle toga i to je u redu. To je bila odluka Saveza i poštujem je!

- Da sam ostao selektor, uz dužno poštovanje prema Ljubiši Tumbakoviću, mislim da bih imao veću šansu da odvedem reprezentaciju na Evropsko prvenstvo! Zašto? Zašto sam tako siguran? Zato što sam ušao u srž igrača koje sam dobro upoznao. Sve što se desilo reprezentaciji, u baražu, protiv Škotske, mene je mnogo iznerviralo. Žao mi je što nećemo igrati na EP, jer kvalitetom to zaslužujemo.

Mladen Krstajić
foto: Starsport©

To je i povod za priču o novom selektoru Srbije. Njega još nema, iako je Tumbaković smenjen pre skoro dva meseca.

- Ljudi iz Saveza su dovoljno pametni. Izabraće najbolje rešenje. I moja pozicija je bila u vakumu dva-tri meseca. Priča oko Piksija, Miloja, Save... Moguće je da bude i neko četvrti, ne znam. Ko god od njih dođe, ima kvalitet da vodi Srbiju! Svaki ima plus, ali i minus, kao svaki čovek. Ponavljam, kadri su da vode reprezentaciju. Treba im samo dati podršku- rekao je Mladen Krstajić.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.