U BARSI LJUTI ŠTO IM PSŽ MAMI PRVU ZVEZDU: A koriste njihovu proverenu taktiku! DI MARIJA zove MESIJA u Pariz!
Zajedno i u klubu? Di Marija i Mesi, Foto: AP

ne bi promenio boje

U BARSI LJUTI ŠTO IM PSŽ MAMI PRVU ZVEZDU: A koriste njihovu proverenu taktiku! DI MARIJA zove MESIJA u Pariz!

Kuman kaže da je to nizak udarac, a Barselona ga je oprobala više puta u prošlosti

Objavljeno:

Anhel Di Marija je neočekivano sinoć bio jedna od glavnih tema na pres konferenciji Ronalda Kumana nakon meča Granade i Barselone u Kupu kralja (3:5 posle produžetaka).

Argentinac je nakon sinoćnje utakmice Pari Sen Žermena javno govorio o tome kako bi voleo da Lionel Mesi dođe u klub iz Pariza i otvoreno ga je pozvao da na kraju sezone napusti Barsu i pridruži mu se na Parku prinčeva.

Lionel Mesi
foto: EPA/Enric Fontcuberta

To je jedan od novinara sinoć rekao treneru katalonskog tima koji je žestoko reagovao i poručio je da su to niski potezi Di Marije, ali i PSŽ-a koji otvoreno zovu Mesija u svoj tim.

Pomalo čudno jer je Barsa mnogo puta u prošlosti koristila ovaj metod da bi namamila najbolje fudbalere u svoje redove: Fabregasa iz Arsenala, Grizmana iz Atletika, pa nedavno de Jonga iz Ajaksa.

Anhel Di Marija
foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Upravo će Barselona i PSŽ ubrzo biti rivali u osmini finala Lige šampiona, u prvom duelu otkako je "Blaugrana" stigla do čuvenog preokreta protiv Parižana 2017. (0:4 prvi meč pa 6:1), uz svesrdnu pomoć sudije Deniza Ajtekina koji je pokrao Parižane u revanšu.

Di Marija je i danas odlučio da "bocne" Barselonu jer je ostavio komentar na Tviteru i ponovo poručio da se nada da će Mesi na leto potpisati za prvaka Francuske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.