ENGLEZI TVRDE: Ramos neće novac PSŽ-a, dolazi u Mančester zbog tradicije kluba!
Foto: EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE

real kreće u renoviranje

ENGLEZI TVRDE: Ramos neće novac PSŽ-a, dolazi u Mančester zbog tradicije kluba!

Real Madrid je izgleda spreman da ostane bez kapitena

Objavljeno:

Serhio Ramos može da bira gde će nastaviti karijeru, ali je skoro pa sigurno da to neće biti u Madridu.

Štoperu na leto ističe ugovor sa Realom i navodno se do sada nije dogovorio s klubom oko nastavka saradnje. U Madridu smatraju da je vreme za promene i mlađe igrače, pa će španski reprezentativac nakon 16 godina napustiti klub.

Njegov brat i agent Rene Ramos trenutno pregovara s brojnim klubovima i prva opcija je atraktivna Premijer liga, a Mančester junajted je najizglednija destinacija.

Odoh i ja, u tvoj stari klub: Ramos i Ronaldo
Odoh i ja, u tvoj stari klub: Ramos i Ronaldofoto: EPA/Fernando Alvarado

Ramos je imao bogate ponude iz Azije koje je odmah odbio jer mu se ne ide iz Evrope, kao ni njegovoj porodici, a navodno mu novac koji nudi Pari Sen Žermen nije zanimljiv jer želi ponovo da bude deo kluba s velikom tradicijom.

Mediji u Engleskoj već najavljuju predugovor koji bi bio potpisan između defanzivca i "Crvenih đavola", a na leto bi Ramos krenuo put Mančestera.

Kapiten Reala bi u Junajtedu imao platu od preko 200 hiljada evra nedeljno, ali osim kluba sa Old Traforda koji već konkretno pregovara, interes su navodno pokazali i najveći rivali Mančester siti i Liverpul, ali prema izvorima bliskim igraču, Junajted ima pol poziciju.

Ramos je u bogatoj karijeri osvojio četiri titule Lige šampiona s Realom, pet u La Ligi, a bio je i svetski prvak sa Španijom 2010. godine. Evropsko prvenstvo je sa "Furijom" osvajao 2008. i 2012. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.