SEĆATE SE DEČAKA U MESIJEVOM DRESU OD KESE O KOM JE BRUJAO SVET? Život mu je postao pakao, a Leo nije ništa uradio!
Foto: AP

od mesija samo lopta i dres

SEĆATE SE DEČAKA U MESIJEVOM DRESU OD KESE O KOM JE BRUJAO SVET? Život mu je postao pakao, a Leo nije ništa uradio!

Stigla i pretnja otmicom što je porodicu jako uznemirilo

Objavljeno: 10:17h

Avganistanski dečak Murtaza Ahmadi, pre četiri godine dirnuo je svet nakon objavljene fotografije kako igra fudbal u Mesijevom dresu od plastične kese.

Na kraju je slavni Argentinac upoznao dečaka koji danas ima devet godina. Ali, Murtaziju, na kraju, druženje sa Mesijem nije donelo ništa dobro, otkriva dokumentarac "Bličer Riporta". Murtaza i porodica sleteli su u Dohu gde je dečak upoznao svog idola. U porodici su se nadali da će preko Argentinca dobiti azil u Španiji nakon što su čuli da je na taj način Kristijano Ronaldo pomogao jednom sirijskom dečaku.

Sada je otkriveno da je avganistanski dečak zbog svega imao samo probleme i da "Mesi nije ništa uradio". Dečakov otac Aref kaže da je Mesi njegovom sinu dao samo kutiju u kojoj su bili lopta i dres.

- Nažalost, Mesi nije ništa dao Murtazi. Trebao mu je pomoći na neki način - kaže Aref.

Murtaza Ahmadi
foto: AP

Međutim, ljudi iz njihovog sela su mislili da je porodica od Mesija dobila milione iako to nije istina. Murtazu su zaustavljali dok se vraćao iz škole, a stizale su i pretnje otmicom što je porodicu jako uznemirilo.

Murtaza je na kraju prestao da ide u školu i zbog svega je poslat u Kabul kako bi bio sklonjen. Dečak se uglavnom igra u zatvorenom i zbog situacije ne izlazi na ulicu.

- Ovde je puno eksplozija i nemam prijatelja s kojim mogu da se igram. Ali, opet bih obukao Mesijev dres jer mu se divim - kaže dečak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.