POSLE STANOJEVIĆA I MARKOVIĆ KIPTI OD BESA: Da li nam to 4 meseca pre kraja kažu da titulu ne možemo da osvojimo!
Foto: Starsport©

ima nade

POSLE STANOJEVIĆA I MARKOVIĆ KIPTI OD BESA: Da li nam to 4 meseca pre kraja kažu da titulu ne možemo da osvojimo!

Ako nam to neko kaže četiri meseca pre kraja sezone, s pravom se pitamo koju poruku nam šalju i treba li da okačimo kopačke o klin ili da prihvatimo da titulu uzeti ne možemo

Objavljeno: 14:34h

Fudbaleri Partizana se posle prvog dela Linglong Super lige Srbije, nalaze na drugom mestu sa devet bodova manje od Crvene zvezde. mnogi smatraju da je titula već odlučena i da pehar ide ponovo u vitrine na stadion u Ljutice Bogdana.

Međutim sa tim se ne slaže fudbaler Partizana Lazar Marković. On u intervju koji je dao za Telegraf se zapitao ko to osporava crno- belima napad na titulu:

- Kako smo se vratili u Beograd, čitamo u svim medijima, od portala do štampanih, kako nas već svrstavaju u takmičenje Lige konferencije i kako večiti rival, i da se igra još stotinu kola, ne može da izgubi prvo mesto, što automatski znači da nam neko već na startu polusezone osporava borbu za titulu.

- Ako nam to neko kaže četiri meseca pre kraja sezone, s pravom se pitamo koju poruku nam šalju i treba li da okačimo kopačke o klin ili da prihvatimo da titulu uzeti ne možemo?!

- Naša poruka je: Mi se borimo do kraja! Ovde smo jer nam je klub iznad svega, volimo i verujemo u Partizan i volimo fudbal! Naš borba traje do poslednjeg kola, na svakom stadionu i protiv svakog kluba u ligi. Da li ćemo uspeti – ne znamo. Ali znamo da ćemo se boriti do poslednjeg dana! - rekao je Lazar Marković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.