GOLMAN PARTIZANA MORA NA OPERACIJU! Stevanovića čeka duža pauza zbog povrede ramena!
Foto: Profimedia

Baš maler

GOLMAN PARTIZANA MORA NA OPERACIJU! Stevanovića čeka duža pauza zbog povrede ramena!

Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler, ali, ako je moralo da se desi, moralo je, nema druge

Objavljeno:

Golman Partizana Nemanja Stevanović, nakon što je napustio pripreme crno-belih zbog povrede ramena, saznao je da mora da ide na hiruršku intrevenciju,potvrdili su pregledi i snimci magnetnom rezonancom..

- Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler, ali, ako je moralo da se desi, moralo je, nema druge. Nezgodno sam rotirao ruku na treningu i 'ispalo' mi je rame. Naša medicinska služba ga je odmah vratila na mesto. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo - rekao je Stevanović.

Nemanja Stevanović
foto: Profimedia

On je zatim dodao.

- Posle dolaska u Beograd, sa klupskim doktorom g. Seadom Malićevićem smo uradili sve snimke, konsultovali se sa čuvenim ortopedom ass.dr sci med. Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje želeli, a to je operacija. Radio sam odmah, kao i čitav tim, po dolasku u Beograd test na Covid, negativan sam, tako da ćemo vrlo brzo znati kada idem na operaciju. Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se vratim na teren, a u međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobeda i borbu za titulu! Verujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi verujemo.

Nemanja Stevanović
foto: Profimedia

Podsetimo, Stevanović se povredio početkom tekuće sedmice i to tako što mu je rame ispalo u vazduhu, kada je ispružio ruku tokom intervencije na treningu. Da maler bude veći, trener Aleksandar Stanojević je već bio zaustavio vežbu i odredio pauzu zviždukom, ali su golman i Bojan Ostojić u inerciji nastavili akciju kada se povreda i dogodila.

Dan i po kasnije Stevanović je vraćen u Beograd kako bi odmah počeo sa oporavkom, koji će očito potrajati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.