HRVAT SVRSTAO SRBINA U NAJBOLJIH PET U ISTORIJI! Perišić: Stanković je golovima ušao u istoriju Intera!
Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Lepo od njega

HRVAT SVRSTAO SRBINA U NAJBOLJIH PET U ISTORIJI! Perišić: Stanković je golovima ušao u istoriju Intera!

Dejan Stanković je kompletan igrač koji je postigao neverovatne golove

Objavljeno:

Krilni napadač Intera Ivan Perišić za italijanske medije je rekao da je kapiten Real Madrida Serhio Ramos najimpresivniji odbrambeni igrač protiv kojeg je igrao u karijeri.

- U karijeri sam igrao protiv puno sjajnih defanzivaca, ali najviše me se oduševio Serhio Ramos - rekao je hrvatski reprezentativac.

Lautaro Martinez, Ivan Perišić
foto: EPA/Serena Campanini

Novinari su zatim Perišića pitali da odabere pet najboljih igrača u istoriji Intera. Zanimljivo, Hrvat se nije odlučio ni za jednog igrača iz sadašnje postave milanskog tima.

- Na goluh Žulio Cezar. S Interom je ispisao stranice istorije. Samjuel je igrač koga trebate imati u ekipi ako želite pobedu. Samjuel Eto je simbol požrtvovnosti i talenta. On je pravi šampion. Dejan Stanković je kompletan igrač koji je postigao neverovatne golove. I, naravno, Ronaldo. Brazilac je jedan od najvećih u istoriji fudbala - naveo je Perišić, koji se, zanimljivo, nije odlučio za Havijera Zanetija ili Zlatana Ibrahimovića.

Dejan Stanković
foto: Profimedia

Perišić je imao zanimljivu karijeru. Sa samo 17 godina otišao je u francuski Sošaks, zatim je igrao dve sezone u belgijskom Brižu, dve godine je proveo na Vestfalenu, da bi od 2013. do 2015. igrao za Volfsburg.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.