ZNA SE RAZLOG ZLATANOVE UVREDE LUKAKUU: Iza svega stoji 'vudu' magija?!
Romelo Lukaku i Zlatan Ibrahimović, Foto: Printscreen/Twitter/@goal.com

bizarno

ZNA SE RAZLOG ZLATANOVE UVREDE LUKAKUU: Iza svega stoji 'vudu' magija?!

Otkriven zanimljiv detalj iz perioda kada je Belgijanac napuštao Everton

Objavljeno:

U meču četvrtfinala Kupa Italije, Inter je u gradskom derbiju pobedio Milan rezultatom 2:1. Iako je utakmica bila vrlo otvorena i zanimljiva, u centru pažnje su ipak bili Ibrahimović i Lukaku.

Portparol belgijskog napadača, objasnio je zašto je Ibrahimović u žaru borbe rekao Romeluu da ide da se bavi "njegovim vudu sranj*em".

Sukob i umalo fizički obračun se desio pred sami kraj prvog poluvremena, a Lukaku je nakon zvižduka sudije zvao Ibrahimovića da se nađu, na šta mu je ovaj odgovorio - Okej, zovi svoju mamu!

Nakon toga, belgijski napadač je hteo da se obračuna sa Zlatanom, koji je nastavio sa uvredama.

Mnogi su to okarakterisali kao rasistički napad, međutim, italijanski mediji su se pozivali na navode zvaničnika Evertona Farada Moširija koji je rekao da je Lukaku odbio da potpiše novi ugovor sa Evertonom 2017. godine, upravo zbog vudu poruke.

- Ponudili smo mu bolji ugovor od Čelsija i njegov agent je došao da potpiše. Svi su bili tamo, nekoliko novinara ispred prostorije, a onda je Romelua pozvala majka. On se zatim vratio sa rečima da mu je vudu magija rekla da mora da ode u Čelsi - rekao je Mošori.

Oglasio se i portparol belgijskog napadača:

- Romeluova odluka nema veze sa vudu magijom. On je katolik i vudu magija nije deo njegovog života i verovanja. Jednostavno, nije imao vere u projekat Evertona, zbog toga nije potpisao novi ugovor. Želeo je da napravi novi korak u svojoj karijeri i to što nije nastavio saradnju sa Evertonom mu je omogućilo da kroji svoju sudbinu - navedeno je tada u saopštenju.

Mediji vrše pritisak na festival u San Remu da otkaže gostovanje Ibrahimovića na festivalu zbog njegovog ponašanja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.