IZ DINAMO ZAGREBA U SRBIJU: U Šabac stiglo duplo pojačanje iz Hrvatske! Jednog je htela i Roma!
Foto: Vanja Aleksić

u gradu na savi se radi punom parom

IZ DINAMO ZAGREBA U SRBIJU: U Šabac stiglo duplo pojačanje iz Hrvatske! Jednog je htela i Roma!

Kraj jesenjeg dela doneo je turbulentan period u "provincijskom Urugvaju", pošto je iz kluba otišao dotadašnji predsednik Ivica Kralj

Objavljeno:

Šabački superligaš, Mačva, ozbiljno je krenuo u rekonstrukciju tima za nastavak nove sezone, u kojoj Šapčani imaju sasvim male šanse da izbore opstanak.

Kraj jesenjeg dela doneo je turbulentan period u "provincijskom Urugvaju", pošto je iz kluba otišao dotadašnji predsednik Ivica Kralj, a nedugo nakon njega i najzaslužniji trener u istoriji kluba Dragan Aničić.

U klubu su čekali kraj prvog dela, da bi krenuli sa promenama. Prvo je na mesto šefa struke postavljen Slovenac Alfred Jermanišu, a pojačanja su krenula već da pristižu i to ni manje ni više nego iz zagrebačkog Dinama.

Za Šapčane će u drugom delu sezone nastupati Slovenac Omar Kočar (19) i Hrvat Mario Nikolić (20).

Kočar je omladinski reprezentativac Slovenije (U-19), igra defanzivnog veznog, a u poslednje dve godine bio je u "modrom" dresu.

Nikolić je takođe bivši Dinamov omladinac i štoper. Za njega je prošle sezone bila zainteresovana i Roma, ali je jesenas branio boje italijanskog niželigaša Avelina.

Pre Kočara i Nikolića, Mačvu je pojačao i napadač Grafičara Vanja Panić (18), fudbaler takođe slovenačkog porekla, koji je stigao na pozajmicu do kraja sezone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.