FK MAČVA BRZO DEMANTOVAO DA IH PREUZIMA RAMADANI: Bilo bi to lepo, ali... Imamo dovoljno svojih problema!
Foto: Starsport©

neistine

FK MAČVA BRZO DEMANTOVAO DA IH PREUZIMA RAMADANI: Bilo bi to lepo, ali... Imamo dovoljno svojih problema!

Ranije tokom dana pojavile su se glasine da albanski agent preuzima klub iz Šapca

Objavljeno:

Fudbalska javnost u Srbiji je bila iznenađena današnjom vešću koju su preneli pojedini mediji da je Fali Ramadani u procesu preuzimanja FK Mačva preko svojih posrednika.

Tim povodom, oglasio se srpski superligaš.

- Fudbalski klub Mačva imao je mnogo problema u ovoj godini, iz kluba se povukao predsednik Ivica Kralj, a kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva klub je napustio i šef stručnog štaba Dragan Aničić. Klubom rukovodi dosadašnja uprava koja će nastaviti sa daljom konsolidacijom, kako bismo što spremniji dočekali prolećni deo sezone u kojoj je cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Fali Ramadani
foto: Starsport©

Iz Šapca su naglasili da od saradnje sa Ramadanijem nema ništa, iako bi to bilo u njihovom interesu.

- Ovim putem demantujemo natpise u pojedinim medijima da se vode pregovori o preuzimanju kluba sa gospodinom Falijem Ramadanijem, koji ima saradnju sa najvećim klubovima u našoj zemlji i Evropi. Svakako bi bio interes da i naš klub ima takvu saradnju, ali takvi razgovori uopšte nisu vođeni. Klub ima dovoljno svojih problema, i ovakve neistine samo dodatno destabilizuju već tešku situaciju. Aktuelna uprava je kreator najvećih uspeha u stogodišnjoj istoriji kluba i kao takva ima apsolutno poverenje da nastavi uspešno da vodi klub - stoji u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.