OVO JE NAJBOLJE REŠENJE: Novi otkaz u Superligi Srbije!
Foto: Starsport©

Očekivano

OVO JE NAJBOLJE REŠENJE: Novi otkaz u Superligi Srbije!

Ugovor je sporazumno raskinut

Objavljeno:

Novi otkaz u Superligi Srbije, a ovog puta je poslednjeplasirana Mačva odlučila da se rastane sa dosadašnjim trenerom Draganom Aničićem, posle serije loših rezultata. Sporazumno je raskinut ugovor.

Aničić je uveo Šapčane u Superligu i doveo ih čak i do polufinala Kupa nakon što su izbacili Zvezdu, da bi potom otišao, ali se vratio na klupu tima iz Šapca pre oko godinu dana.

Šabački superligaš trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli Superlige sa svega 11 osvojenih bodova iz 18 odigranih kola. Sigurna zona je trenutno sedam bodova daleko.

Dragan Aničić
foto: Starsport©

- Rastanak sa Aničićem ni u kom slučaju ne znači da nije reč o izuzetnom stručnjaku. Zajedno sa njim uspelo nam je da se posle sedam godina plasiramo u najviši rang i da u njemu opstanemo. Veliki broj objektivnih okolnosti uticao je da Dragan ne bude uspešan u drugom mandatu. Zaključili smo da je raskid ugovora najbolje rešenje. Aničiću želimo uspehe u daljoj karijeri, a pred nama su brojni poslovi na konsolidaciji kluba i što bržem izlasku iz krize. Do početka zimskih priprema pokušaćemo da nađemo rešenje na klupi - rekao je Dragan Antonić, koji je trenutno vršilac dužnosti predsednika nakon ostavke Ivice Kralja.

Mačva sutra igra poslednji duel jesenjeg dela šampionata protiv Zlatibora na Gradskom stadionu u Užicu, a ekipu će na ovom susretu predvoditi trener omladinskog tima Dragoslav Kostić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.