TO JE VELIKA SRAMOTA, UPAMTIĆE BEOGRAD I ZVEZDU: Borjan besni zbog gafa trenera Milana!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

provokacija

TO JE VELIKA SRAMOTA, UPAMTIĆE BEOGRAD I ZVEZDU: Borjan besni zbog gafa trenera Milana!

Kapiten Crvene zvezde, ozbiljno je shvatio trenera Milana

Objavljeno:

Trener Milana, Stefano Pioli, nedavno je izjavio da njegov tim gostuje 18. februara u Sarajevu ekipi Crvene zvezde. Postavlja se pitanje da li je namerno hteo da isprovocira crveno-bele ili je u pitanju lapsuz.

Sve u svemu, njegova izjava dala je motiv igračima Crvene zvezde da daju sve od sebe da izbace trenutno prvoplasiranu ekipu italijanskog šampionata.

Kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, izjavio je da je sramota za Milan izjava Piolija.

-Nadam se da je reč o lapsusu. Ne bi se valjda folirao da ne zna odakle je Crvena zvezda. Ako zaista ne zna odakle je prvak Evrope i sveta, onda je to njegova velika sramota. U svakom slučaju, već 18. februara će doći kod nas, a mi ćemo se potruditi da dobro zapamti i Beograd i Zvezdu. Motiva svakako imamo. Umeli smo i ranije da iznenadimo favorizovane protivnike, pokušaćemo da to učinimo i sad", rekao je Borjan za Informer.

"Verujem da Pioli nije mnogo ni razmišljao o Zvezdi. Prvi su u prvenstvu, važno im je da ostanu na čelu tabele. Imaju teške protivnike i to im je prioritet, jer žele da osvoje 'skudeto'. Možda je zbog toga i napravio lapsus oko grada u koji će ići uskoro", objasnio je Borjan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.